10 Kelebihan ESP Yang Perlu Wanita Ketahui

Energizing Soy Protein atau lebih dikenali sebagai ESP, adalah satu produk paling laris dan sentiasa menjadi kegemaran kepada ramai orang terutama sekali wanita.

Soya yang bagus adalah soya non-GMO

Soya yang bagus adalah soya non-GMO

Kalau nak tahu ESP sangat lah sesuai untuk diamalkan di awal sebelum fasa kehamilan lagi dan diteruskan sehingga tempoh berpantang dan penyusuan. ESP membekalkan protein yang sangat diperlukan bagi ketiga-tiga fasa berkenaan.

Kali ni Mien nak kongsi kelebihan ESP yang banyak wanita di luar sana belum ketahui…

1#ESP membuatkan kulit kita lebih anjal dan gebu serta mengurangkan pigmentasi di wajah. Di samping itu juga, ESP membantu mempercepatkan penyembuhan kulit.

2#ESP mengandungi asid amino serta 50,000 protein dan 20,000 jenis enzim yang membantu kulit dan badan kita kembali awet muda kerana ESP melambatkan proses uban, keguguran rambut dan freckles.

3#Semakin meningkat umur kita, keupayaan daya ingatan kita mungkin berkurang. Amalan meminum ESP sedari awal lagi boleh membantu membaiki daya ingatan kita.

4#Bagi mereka yang baru sahaja menjalani pembedahan, amalkan meminum ESP setiap hari boleh membantu untuk membaikpulih jahitan selepas pembedahan. Ia sangat bagus untuk wanita yang melahirkan secara caesarean.

5#Sekiranya mengamalkan ESP ketika berpuasa sebulan, ESP sangat membantu untuk mengenyangkan perut kita. Ini kerana ESP membekalkan protein kepada badan kita. Bagus untuk ibu hamil/menyusu agar badan kekal bertenaga walaupun sedang berpuasa.

6#Selain daripada rasa kenyang sepanjang waktu siang, bonus bagi mereka yang ingin kurus semasa bulan puasa. Amalan ESP selama sebulan berpuasa boleh membantu usaha anda untuk kurus dan cantik bergaya dengan baju hari raya.

7#Bagi ibu hamil, mengamalkan ESP semasa berpuasa dapat membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum.

8#Ibu yang menyusukan bayi adalah amat digalakkan untuk mengamalkan meminum ESP kerana ia membantu pengeluaran susu. ESP membekalkan protein kepada badan kita dan bila jumlah protein mencukupi maka secara tak langsung kita juga akan kekal bertenaga.

9#Bagi ibu yang sedang berpantang, mengamalkan ESP sepanjang tempoh penyusuan boleh membantu mengembalikan keanjalan payudara yang kendur.

10#Untuk mereka yang mengalami masalah kesuburan, amalkan meminum ESP untuk membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat.

Biar betul minum ESP boleh turunkan berat badan. Lihat video ini untuk rasa kesannya.

Berpuasa pun boleh menyusu badan? Kagum kann…Meh tonton video ini untuk dapatkan rahsia menyusu sambil berpuasa.

Untuk order/pertanyaan boles hubungi saya,

Mien

SID: 1094977

PM/Whatsapp: 012 381 3525

FB Page: Healthy Inside.co

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.