12 Testimoni Nutriferon Untuk Atasi Penyakit Berjangkit

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sihat Semua,

Dalam entri yang lepas Cik Mien dah janjikan testimoni pengguna yang telah menggunakan #nutriferon. Namun, suka Cik Mien ingatkan pengguna ini bukannya hanya mengambil Nutriferon semata-mata je tetapi perlu juga mengambil supplemen Shaklee yang lain untuk melengkapi satu sama lain.

Masih ingat lagi entry Cik Mien mengenai sistem pertahanan badan kita? Dalam entri tersebut Cik Mien ada menceritakan fungsi setiap supplemen dalam membina semula sistem pertahanan badan kita. Sekiranya anda hanya mengambil nutriferon semata-mata, boleh jadi anda tidak mendapat penyembuhan secara total kerana apabila badan kita diserang dengan sesuatu penyakit, anda perlu tahu bukan satu organ/tisu/sel yang terlibat. Jadi suka Cik Mien tekankan agar setiap customer faham konsep penyembuhan dengan supplemen.

 

 

 

 

 

 

Dah habis baca testimoni di atas? Harapnya Cik Mien dapat membantu anda menemui langkah penyelesaian dan diberi peluang untuk konsult anda mengenai nutriferon ini. Malah Cik Mien sangat rekomenkan untuk anda membawa nutriferon ini setiap kali anda melancong. Ia sangat bagus untuk menggantikan ubat-ubatan yang kita sedia tahu hanya bersifat sembuh secara sementara.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Cik Mien ye.

Cik Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.