3 Sebab Kenapa Boleh Gojes Dengan Set Menyusu Shaklee

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sihat semua,

entry ni anda kena focus sikit. terutama sekali ibu hamil yang nak bersalin atau ibu menyusu yang sedang struggle buat stok. hehe…

sebab cik mien nak buka kisah mengenai seorang akak ni yang asalnya ambil #setmenyusushaklee tapi tetiba kulit muka beliau menjadi licin dan mulus. haa ni sebab-sebabnya…

3 Cara Kulit Cantik Bila Ambil Set Menyusu Shaklee

#1 Soya non GMO yang baik untuk kulit

Dalam set ini ada ESP-Energizing Soy Protein yang membekalkan protein untuk menganjalkan kulit. Untuk mereka yang ingin menghilangkan kedut di sekitar mata, cik mien suka cadangkan pengambilan ESP. Kandungan ESP adalah daripada soya non GMO (non genetically modified) dan ditanam secara semulajadi di ladang Shaklee.

#2 Vitamin C yang bersamaan 7 setengah biji Oren

Vitamin C Shaklee berbeza dengan yang jenama lain di pasaran. Didatangkan dengan teknologi Sustained Release di mana vitamin ini akan terus menyerap sebaik sahaja masuk ke badan kita dalam tempoh 5 jam.  Mempunyai Bioflavonoid(25% diesktrak daripada kulit buah) untuk membantu penyerapan Vitamin C sepenuhnya dan memelihara Vitamin C daripada teroksida.

Manfaat Vitamin C untuk kulit kita adalah membantu pembentukan kolagen dan menghilangkan parut.

#3 B-complex

Manfaat B-complex untuk kulit kita adalah ia membantu mengurangkan stress. Konsepnya bila kita kurang stress kita lagi lebih jelita. Sebab secara tak langsung ia mengurangkan kedut di muka kita. betul? hehe…

Jadi amalkan B-complex selalu untuk elak kedut di muka ye. hihihi…

Rasa artikel ni seperti poyo dan tipu? Ok meh cik mien tunjuk gambar empunya diri.

akibat ESP

 

Bayangkan ibu beranak tiga boleh cun berbanding zaman dia belajar dulu? Ye la ikutkan bila kita ni dah ada komitmen keluarga mesti muka lagi stress, kedut naik sana sini, lepas tu nak senyum sengih dalam gambar pun tak sempat.

tapi ibu ini selamba je boleh senyum simpul dengan tenang bersama 3 orang anak. best kan?

haa…rahsianya adalah konsisten beliau mengambil supplemen sepanjang penyusuan anak ketiga. Impaknya pun banyak.

alhamdulillah sudah tentu kesan yang diterima juga adalah atas izin Allah S.W.T. cik mien suka pesan apa-apa usaha kita hendaklah mulakan dengan kalimah Allah dan kita serahkan pada Dia. in sha Allah apa jua usaha kita Allah sentiasa melindungi kita.

ok untuk mereka yang bukan ibu hamil atau ibu menyusu pun boleh ambil set ini. sebab set ini juga bagus untuk kesihatan wanita.

Untuk sebarang order nak cepat sampai ke rumah, boleh klik icon ni ye.

esell

Dan selepas membuat tempahan, boleh call/PM cik mien 24/7 seperti  yang tertera di bawah.

-xoxo-

Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

2 Comments

  1. Amelza Kamel September 5, 2016
    • Mien September 10, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge