4 Langkah Turunkan Bacaan Kolestrol Tinggi Untuk Elak Dari Serangan Strok

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Nampaknya semua dah kembali dari kampung dan memulakan hari bekerja seperti biasa. Namun diakui rata-rata masih merasa lemau untuk kembali ke rutin asal.

Haa…lemau semangat tak apa ye. Harap2 dijauhkan perasaan lemau tu disebabkan badan yang kurang sihat.Maklumlah masa sibuk beraya macam2 juadah kita makan dan kadang2 waktu tidur pun tidak menentu. Ini juga boleh jadi faktor badan lemau tidak bermaya. Selain itu, kolestrol tinggi juga boleh menjadi asbab kenapa badan kita kurang sihat.

Entri yang lepas Mien ada kongsi tips kawal kolestrol semasa berhari raya dan kali ini Mien kongsi pula bagaimana supplemen Shaklee boleh membantu mengawal kolestrol melalui 4 langkah…

Langkah #1 Mencegah Kolestrol dengan Phytocol-ST Shaklee

Phytocol-ST adalah antara supplemen terbaru keluaran Shaklee. Supplemen ini sangat dinantikan kerana ia mengandungi 2000mg phytosterol yang dihasilkan secara semulajadi daripada sayuran dan buah-buahan.

Anda tahu untuk mendapatkan keperluan 2000mg phytosterol sehari, anda perlu makan 200 lobak merah, 70 roti gandum dan 425 tomato!

Slide1

Langkah #2 Mengurangkan Kolestrol dengan Omegaguard Shaklee

Omegaguard mengandungi EPA dan DHA untuk menurunkan kadar kolestrol jahat ‘LDL’. Minyak ikan Shaklee berbeza dengan jenama lain kerana mengandungi 540mg EPA dan 360mg DHA.

Slide1

Langkah #3 Meningkatkan fungsi jantung dengan COQ Health Shaklee

COQ Health Plus terdiri daripada bahan utama CO Enzim Q10 dan fungsinya dapat menangani serangan jantung. Sekiranya COQ10 didapati rendah di dalam sel-sel otot jantung, maka jantung kita berisiko untuk gagal berfungsi dan berisiko untuk menemui ajal.

Slide1

Langkah #4 Melindungi jantung dengan Vivix Shaklee

 

Slide1

Alhamdulillah setakat ni maklum balas klien yang mengambil set turun kolestrol sangat mengagumkan. Kebiasaannya anak yang sudah bekerjaya membelikan ibubapa mereka Set Kolestrol Shaklee sebagai keprihatinan dan kasih sayang seorang anak kepada ibubapa.

Mereka sedar akan kesannya kepada ibubapa mereka jika kolestrol dalam badan tidak dikawal atau menjadi tidak terkawal. Ini kerana kolestrol yang tinggi dalam tubuh badan boleh membawa kepada strok, sakit dada dan serangan jantung.

 

Slide1

 

Mereka Telah Mencuba Anda Pula Bagaimana?

Antara keputusan bacaan kolestrol yang diperolehi oleh En. Ethan Wang selepas mengambil supplemen Phytocol-ST.

 

Testimoni Kolestrol ethan wang

 

BeforeTakePhytocol

Sekiranya anda mahukan konsultasi secara percuma boleh hubungi saya pada bila-bila masa.

Mien

012 381 3525

Shaklee ID:1094977

 

One Response

  1. yui July 28, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge