4 Manfaat Mealshake Shaklee Untuk Elak Anak Demam secara kerap

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sihat semua,

Dalam duk asyik bercerita tentang supplemen untuk orang dewasa je, sebenarnya nak bagi tau Shaklee juga ada menyediakan supplemen untuk kanak-kanak iaitu Mealshake Shaklee.

Sebab apa kanak-kanak juga memerlukan supplemen? Haa…macam cerita keluarga kami, Mien akui anak2 agak sukar untuk dipujuk memakan sayur-sayuran. Walaupun usia seawal 6 bulan lagi kita dah perkenalkan sayur-sayuran tetapi bila mereka dah dewasa dan bijak merasa, sayur-sayuran bukanlah menjadi kegemaran.

Kalau la hari tersebut anak-anak makan sayur, memang miracle sungguh pada Mien.hihi…Tau je la kan emosi dan mood anak-anak ni selalu berubah. Kadang-kadang tak kena dengan menu dan ada satu ketika nak orang lain (atuk/nenek) suap baru nak makan. haiih…

picky eater

Jadi di sini lah cabaran seorang ibu demi memastikan nutrien yang diterima oleh anak2 mencukupi.Bila berhadapan dengan situasi begini, ada sebahagian kelompok ibu akan rasa bersalah yang amat sebab tidak mampu menyediakan makanan yang berzat buat anak mereka. Untuk menghilangkan rasa bersalah dan sebagai penyelesaiannya, Mien cadangkan Mealshake Shaklee.

Kandungan Mealshake

Mengenali Mealshake ni, rasanya sedap dan ia adalah multivitamin berperisa vanila yang lengkap tanpa pewarna dan gula tiruan.

Manfaat Mealshake kepada Kanak-kanak

  • Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk MEMBINA tulang dan otot
  • KAYA dengan protein untuk membantu menyihatkan sel
  • Mengandungi Vitamin A,C,E, zink dan selenium untuk ANTIOKSIDAN
  • terkandung serat untuk DETOKS

Korang rasa macam mana? eh rasa tak lengkap bila tak share testimoni yang kita terima. jom kita layan video ini…

Best ke best bila kerisauan seorang ibu akhirnya menjadi realiti untuk melihat anak2 membesar dengan sihat? Mesti la ye kan. Ok kalu korang nak tahu lebih lanjut boleh hubungi…

Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

atau kalu nak Mealshake ni laju2 sampai ke rumah korang, boleh order di sini juga ye.

esell

 

Leave a Reply

CommentLuv badge