5 Kebaikan Energizing Soy Protein Bagi Ibu Hamil dan Menyusu di bulan Ramadhan

Salam dan Hi Semua,

Entry yang lepas Mien ada berkongsi petua untuk kekal bertenaga bagi ibu hamil di bulan puasa.

Perasan tak Mien ada sebut tentang Energizing Soy Protein, ESP?

espApa yang nak dikongsi ini adalah testimoni Mien sendiri di mana amalan meminum ESP ketika bersahur membuatkan perut Mien rasa kenyang sepanjang waktu siang hari.

Kelebihan ESP, yang dihasilkan daripada kacang soya non-GMO adalah ia telah diuji secara klinikal dan diperbuat daripada kacang soya yang ditanam secara organik.

Selain daripada rasa kenyang sepanjang berpuasa, ada lagi kebaikan Energizing Soy Protein yang perlu kita ketahui…

5 Kebaikan ESP bagi Ibu Hamil dan Menyusu

womb

1#ESP mengandungi asid amino serta 50,000 protein dan 20,000 jenis enzim sangat membantu untuk mengenyangkan perut kita apabila diambil sewaktu bersahur. Ini kerana ESP membekalkan protein kepada badan kita.

2#Bagi ibu hamil, mengamalkan ESP semasa berpuasa dapat membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum.

3#Untuk ibu hamil di awal trimester yang dilema untuk berpuasa, jangan risau kerana ESP juga membantu menguatkan otot rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi.

4#Ibu yang menyusukan bayi adalah amat digalakkan untuk mengamalkan meminum ESP kerana ia membantu mengekalkan pengeluaran susu. ESP membekalkan protein kepada badan kita dan bila jumlah protein mencukupi maka secara tak langsung kita juga akan kekal bertenaga dan tidak menghadapi masalah untuk meneruskan penyusuan. Di samping itu, ibu menyusu perlu juga meneruskan pengepaman secara konsisten dan pengambilan air masak secukupnya.

5#Berita baik bagi ibu hamil yang konsisten mengambil ESP semasa tempoh hamil kerana amalan tersebut sangat membantu untuk mempersiapkan badan ibu agar penyusuan menjadi lancar selepas bersalin.

Video ini khusus untuk ibu hamil/menyusu yang benar-benar mahu berpuasa penuh di bulan yang mulia ini. Usaha adalah tangga kejayaan!

Anda telah tonton video di atas?Bagaimana?

Teruja untuk order laju-laju ESP dalam masa beberapa hari lagi kita nak berpuasa?

Boleh hubungi saya, Mien di 012 381 3525 (PM/Whatsapp), COD di Putrajaya, Kajang dan Bangi.

Atau klik sini untuk ESP sampai ke pintu rumah anda.

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.