Aktiviti Bersama Upline

Aktiviti bersama upline dan sideline yang suwweett dikenang bila ramai2 pakat berkumpul.

Masa tu memang meriah kami semua dan biasanya event Ireach baru ada yang jarang jumpa dapat datang.

Rahsia Besarkan Kumpulan Bisnes

Dalam banyak2 aktiviti Cik Mien paling suka ialah sesi photoshoot. Ada sesi bergambar dan bermekap. Masa ni le nak memanjakan diri. Hari biasa Cik Mien kurang bermekap.

Lagipun last bermekap beria masa nak naik pelamin je pun. Dinner pun Cik Mien kurang bab mekap ni.

Yang latest baru2 ini lah yang happening sebab ada sesi coaching dan photoshoot. Sesi bergambar ni untuk profail masing-masing. Kalau buat sendiri mungkin tak terbuat ataupun kos mahal jadi dengan usaha Master Lydzar Rusman ni sekurang-kurangnya membantu kami ni untuk ke depan.

Sebenarnya part coaching tu la yang best. Ia adalah masa untuk kami brainstorm apa yang kami perlu buat untuk naikkan bisnes masing-masing. Banyak tips dan pengajaran yang kami diajar contohnya apa isu kesihatan sekarang, trending rakyat Malaysia, statistik kesedaran rakyat Malaysia dalam mengamalkan supplemen, do’s and don’ts dalam bisnes Shaklee, testimoni customer masing-masing.

Semuanya sangat memberikan kerjasama dan input yang bagus sebab konsep bisnes Shaklee ni lagi kita memberi lagi banyak manfaat kita terima.

Jadi dengan cara begini, Cik Mien rasa best dan mudah untuk bergerak berbanding kita buat bisnes lain yang semua benda nak kena fikir sorang2.

Of course le dengan aktiviti begini, family kita pun dapat join. Itu yang paling utama. Bisnes jalan family pun sama2 sokong dan bantu.

xoxo
Cik Mien

 

Leave a Reply

CommentLuv badge