Anugerah Customer Paling Sempoi

Adik ni cik mien isytiharkan customer paling sempoi sekali.

Seorang student masih belajar di universiti. Selamba order dengan cik mien tanpa tawar menawar.

Haa…nampak kan. Jangan cakap student sekarang mewah tau. Zaman cik mien belajar dulu pun walaupun dapat duit biasiswa, cik mien pun kerja part time. Ye la kadang-kadang segan nak minta dengan mak ayah sebab kita anak sulung.

Dengan kenaikan barang dan perkhidmatan, student le paling perit sekali. Alhamdulillah pengalaman cik mien berurusan dengan student, jaaaaraaanggg mereka ni tawar menawar. Cuma mereka suka bila kita sediakan servis COD.

Ni feedback ikhlas daripada adik ni. Tang mana yang meyakinkan tu cik mien tak moh komen.hehehe… cuma cik mien sempat la bertanya pada dia mana dapat nombor hp. kata dia incik google yang beri. wow! terima kasih pada incik google sebab ini customer yang ke berapa ntah beri feedback begini.

Jadi sangat rugi kalau mereka yang membuat biz tidak menggunakan medium online sepenuhnya. Sebab pasaran online ni sangat luas. Mereka yang banyak masalah ni sekarang hanya nampak incik google je.

Apapun doakan lah usaha adik ni berhasil. Seronok dia bila cik mien hantar order semalam. Siap pesan kalau stok zinc ada update dia laju-laju sebab dia nak repeat order.

Ok happy wednesday u ols…customer-sempoi

#cintaturbo15

xoxo
cik mien
012 381 3525

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.