April Cool!

Dah masuk bulan April laaa. Kepenatan balik dari Jepun tak abes lagi tapi sebab kali ini promosi April oleh Shaklee sangat cool.

Jadi semangat plak Cik Mien nak umum kat korang.

Bulan ini korang harus grab promosi beli 5 canister ESP dan dapat baucer RM50 untuk pembelian seterusnya.

Wow! Kenapa 5?

Promosi ESP April 2018

5 Canister ESP sesuai untuk mereka yang pulun nak ganti puasa

Bunyi macam Cik Mien ni je.

Sekarang dah Rejab, lepas tu Syaaban, kemudian Ramadhan, -ini pun dah 3 tong.

Dan dah Syawal mesti lah korang nak maintain ambil supaya berat badan terkawal masa duk sakan pergi jamuan raya hihihi…

Ngam 5 tong korang borong bulan ni.

5 Canister untuk seisi keluarga

Ala…korang share le, ada 6 beradik macam Cik Mien ni, haaa amek sorang satu awal2 bulan ni. Nanti hujung bulan korang top up beli lagi untuk persediaan puasa.

Kan dah 5 tong. Satu untuk along, angah, acik, teh, anjang, busu.

Cik Mien saje nak tanya kalau korang ada 5 tong ESP ni agaknya nak bagi pada sape?

Meh jawab.

xoxo

Cik Mien

Rich and Verve Group Founder

Leave a Reply

CommentLuv badge