Berangan nak tidur hotel taraf have have

Wah syioknya bila tengok deretan jenis hotel bawah All Accor Group.

Dah boleh bayangkan perbezaan antara hotel-hotel ni.

Kalau tanya selera Cik Mien, of course le nak stay 3 hari 2 malam di hotel yang bertaraf luxury gitu.

Teringin nak melepak je dalam bilik hotel mewah. Bila perut lapar call je room service.hihi..

Jom kita survey salah satu rangkaian hotel bertaraf Luxury iaitu Raffles.

Ini adalah rangkaian hotel bawah jenama Raffles. Rupanya ada di beberapa buah lokasi dan negara yang pernah Cik Mien kunjungi.

Cuma senarai ini kurang dikemaskini. Kalau anda betul2 nak mencari, Cik Mien suggest anda klik pada gambar-gambar hotel yang melintas di paparan utama.

Cik Mien dan hasben target nak ke sini.

hotel mewah di Maldives

fuh mengancam jiwa raga dan isi perut sungguh bila melihat pemandangan yang dihidangkan.

boleh klik sini untuk menambah sesak dada anda. hahaha…

saje nak tau harga kita acah acah klik untuk book.

ni hasilnya.

wow… boleh tahan kan, kalau convert ke MYR, lagi pengsan tengok bil nya.hahaha…

sekali lagi, berangan itu percuma.

bagus kalau kita ada impian nak merasa bercuti di hotel berbintang bintang seperti duk di angkasa ni.

nak pastikan impian kita tercapai, print dan tepek pada vision board.

setiap hari kita menatap vision board dan buat affirmation yang kita akan sampai ke sana pada tahun 2025. tulis siap2 tau bila nak sampai sana. hehe…mana tau kena tahun sama boleh kita ke sana dengan meriahnya.

xoxo

Cik Mien

Eat|Travel|Dreamcatcher

4 Comments

  1. SitiYangMenaip April 23, 2020
    • Mien April 24, 2020
  2. mrhanafi May 3, 2020
    • Mien May 20, 2020

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.