Business Leader National Conference 2018

Hari ini mereka dikumpulkan, untuk mendengar pengumuman yang super best untuk halatuju bisnes Shaklee di Malaysia.

Selalunya Shaklee jarang menghampakan pengedar mereka.

Setiap tahun ada je berita best untuk kami.

Antara yang happening semasa BLNC 2018 ialah,

Tips Bisnes Online

Miss Helen sedang memberikan amanat untuk tahun ini

Keistimewaan Bisnes Shaklee

Insentif Trip untuk cycle baru

Cara Pilih Syarikat MLM Yang Betul

Usaha Shaklee untuk menyediakan sokongan kepada pengedar mereka

Cara Menjana Pendapatan Kedua

Sempat bergambar dengan Master Lyna Noh, mentor Cik Mien.

Walaupun Cik Mien belum layak untuk hadir, tapi hari tu gigih Cik Mien turun padang untuk jumpa geng trip ke Osaka.

Memasing ada yang duduk jauh jadi kami set untuk berjumpa semasa BLNC Shaklee.

Lepas dah selesai conference, kami duk lepak di luar dewan untuk diskus itinerari trip Osaka yang sebenarnya dah tak lama lagi.

gigih tau kami diskus di samping anak2 bertempiaran main. hihi…

haa… inilah ibu2 yang gigih nak travel sampai ke Jepun.

Gambar ni spesel tau, ada leader kami Master Norita, sangat merendah diri orangnya walaupun dah jutawan.

Tips Melancong ke Osaka

Leave a Reply

CommentLuv badge