Coming Soon-Business Leader National Conference 2018

Dalam kalendar Shaklee, salah satu event wajib kami hadir ialah Business Leader National Conference (BLNC).
Ia adalah event besar yang akan berkongsi hala tuju perkembangan dan halatuju bisnes Shaklee di Malaysia.
Masa inilah kami dapat berjumpa face to face dengan pemilik Shaklee iaitu Mr. Roger Barnett.
Pemilik Shaklee
Ucapan beliau yang penuh inspirasi memang ditunggu-tunggu oleh semua.
Kalau berkesempatan, masa jumpa tu telek le puas2 owner Shaklee ni.
Sebab dia adalah antara Shaklee Effect yang ohsem, beliau percaya kekayaan sebenar ialah kesihatan. Penampilan beliau mengalahkan usia sebenar tau.
Highlight yang ditunggu-tunggu juga ialah kemasukan produk baru ke pasaran Malaysia.
Alhamdulillah berkat usaha kami dan sokongan daripada korang selaku customer, Shaklee yakin untuk memasukkan produk baru.
Kalau tahun lepas, ada Shaklee Baby, tahun ini pula ialah skincare Youth Shaklee.
Cik Mien dah video masa kelas tempoh hari bertalu2 wasap masuk yang bertanya.
Tak sangka sambutan begitu menggalakkan.
Produk ini dirasmikan di US dahulu dan dalam masa tak sampai seminggu stok licin.
Kalau korang google di Youtube, kita akan jumpa beratus feedback dari US dan perubahan wajah mereka yang 10 tahun lebih muda daripada usia sebenar. Gempak kan?
Tahun depan event seperti ini pasti Cik Mien dapat hadir sebab dah 2 kali terlepas peluang.
Tahun ini pasti bekerja keras untuk mendapatkan peluang yang ohsem ini.
xoxo
Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge