Business Leader National Conference 2019

Alkisahnya, inilah event yang sentiasa dinanti-nantikan oleh semua leaders Shaklee seluruh Malaysia.

Di sini segala informasi baru dikongsi dengan semua leader dan yang bestnya Shaklee ni tak pernah mengecewakan.

Jom kita reveal apa yang best semasa BLNC semalam.

Inovasi Baru:Vivix Aiskrim dan Vivix Cupcakes

Kalau dulu bancuh Performance Drink je. Kali ini, haaa…Setiap seorang peserta dapat merasa Vivix Aiskrim dan Vivix Cupcakes! Aduh memang tempting sangat.

Produk Terbaru Shaklee Yang Masuk ke Pasaran Malaysia

Yang ni berita paling kami tunggukan.

Ia juga salah satu petanda pasaran Shaklee di Malaysia makin meluas dengan kemasukan produk baru.

Revolusi Vivix dalam bentuk LiquiGel

hehe… memang terbaik! Cik Mien suka sangat. Mudah nak bawa bila travel. Dah tak perlu angkut botol Vivix.hihi… tapi tetap angkut gak botol kosong untuk shooting. hehehe…

Masker Youth Shaklee

Masker Youth ini telah dipasarkan terlebih dahulu di US.

Kali ini Shaklee Malaysia sangat yakin dengan pasaran di sini kerana Shaklee satu-satunya yang memonopoli skincare berasaskan nutrisi.

Bukan sebarang nutrisi, formula Youth Shaklee hanya menggunakan bahan-bahan premium seperti Muscadine Grape Polyphenols, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Lotus Japonicus Extract, Vital Repair+.

Seronoknya Cik Mien, terus tak sabar nak mulakan projek Mobile Spa. Yang tu kita akan launch sekali dengan kedatangan masker ni. Bestnya!

Youth Hydration Collection

Shaklee sangat prihatin dengan kulit orang Asia. Yang kebanyakannya mempunyai masalah hydration.

Dan set ini sangat sesuai untuk mereka yang kulitnya masih muda dan remaja, mudah naik jerawat dan mempunyai kulit sensitif.

Performance Drink Perisa Lemon Lime (terhad)

Biasa minum yang rasa oren.

Ramadhan tahun ini Shaklee bakal pasarkan perisa Lemon-Lime. Aduh rasa tak sabar nak borong nanti.

Sedapnya minum masa berbuka.

Minuman tenaga yang bekalkan elektrolit ini adalah pilihan atlet sukan juga. Alhamdulillah, minum Performance Drink ini sangat memudahkan anak-anak untuk berpuasa.

Katanya kurang rasa penat. Syukur.

Istimewanya saiz canister lemon lime hampir menyamai size canister ESP.

Dengan adanya minuman seperti Performance Drink, minuman manis yang biasa dijual di pasar malam tak mendapat sambutan oleh anak-anak.

Lega. heehehe…

Untuk anda yang memerlukan info produk terbaru dan nak Cik Mien laju2 update korang boleh emel Cik Mien ke sharminie82@gmail.com.

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘PRODUK BARU’ ke http://www.wasap.my/60123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.