Cara Atasi Kulit Bermasalah Agar Mulus Sepanjang Masa

Kulit tetap bermasalah walhal dah cuba berjenis-jenis skincare. Baru cuba satu jenis, muka dah naik jerawat besar. Bila contact semula penjual tu katanya kena ambil makanan tambahan. Ok la dah cuba berbotol-botol pun kulit masih bermasalah. Jerawat duk timbul dan tak berkurang, jeragat pula dah nak sebati dengan kulit, T z0ne pula dah makin berminyak, adoi la, berjela pula masalah kulit muka yang melanda. Nak keluar rumah pun malu. huhuhu…

90% TAK KIRA LELAKI ATAU WANITA ADA MASALAH INI…

–> muka dipenuhi jerawat besar dan bernanah

–> kulit berminyak/kering

–> jeragat

–> lingkaran hitam di sekitar mata

–> dilema muka yang penuh dengan parut jerawat

“SAYA LAH ORANGNYA, MALU NAK BERJUMPA ORANG”

Bukan anda seorang sahaja, tapi ramai juga mempunyai dilema seperti anda. Sudahnya muka mereka dipakaikan mekap tebal 3 inci untuk menutupi wajah yang berparut dan berjeragat.

“SY LETTEW CIK PUAN! MALU KITEWW..”
.
.
Bukan anda jer.. ramai lagi macam tu… Masih tak tahu apa masalah kulit muka mereka…
.
.
CUKUP, CUKUP SUDAH!
.
.

Cik mien tak mahu anda dirundung durja. Cik mien nak bantu anda kembali segar dengan penampilan wajah baru. Cik mien mahu anda YAKIN!

Untuk pertama kali cik mien nak bantu anda sempena promosi ESP dan Vitamin C ini. Cik Mien bakal dedahkan tips dan petua yang boleh diamalkan bersama set kecantikan shaklee.
.
.
SET KECANTIKAN SHAKLEE…
.
.
Buat pertama kalinya Shaklee meraikan wanita dengan mempromosikan set yang sangat bermanfaat kepada wanita. Jadi antara yang menjadi kesukaan adalah ESP dan Vitamin C yang ada di dalam set kecantikan shaklee.
.
“KU PASTI BELI CIK PUAN!”
.

.
.
[WARNING] – JANGAN BELI SET KECANTIKAN SHAKLEE JIKA ANDA;
.
.
[X] NAK EFEK YANG CEPAT… Harini makan, esok nak kulit mulus.. JANGAN BELI.. Sebab orang camni jenis malas usaha.. Tak boleh sabar …Tapi saya tau, anda bukan macam ni…
.
[X] KURANG DISIPLIN.. Jangan buang masa beli set ini kalau anda selalu skip waktu pengambilan…
.
.
[X] SEMUA JENIS SUPPLEMEN DAN MAKANAN SUNNAH DIMAKAN… Bila semua dah telan, mula salahkan dengan mudah katanya produk tak boleh pakai atau produk menipu…Jadi tak perlu beli set ini ye…
.
.
[X] LAMBAT BUAT TINDAKAN… Dah beli tapi belum dimakan atau digunakan…duk simpan bawah katil….
.
.
[X] ORG CEPAT GIBAB!! Baru guna 2-3 bulan, tak jadi, dah give up? Anda bukan orangnya.. Betul?
.DAH CHECK SUME, SY BUKAN MACAM TU!”
.
.
Betul ke ni? Ok cuba baca dulu, samada anda betul2 SESUAI dengan ESP …
.
.

SABAR…
.
.
SAYA TAKKAN BENARKAN ANDA BELI SELAGI BELUM KETAHUI KELEBIHAN ESP…

=========

Saya kongsi sikit apa manfaat yang anda akan peroleh nanti…

  1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
  2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
  4. Membantu menjadikan KULIT LEBIH BERSERI dan mengANJALkan kulit / awet muda kerana protein penting untuk kulit.
  5. Meransang regenerasi kulit dan otot, MENGURANGKAN KEDUTAN.
  6. Memberi ton warna kulit yang sekata
  7. Membantu MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus dan gebu
  8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
  9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
  10. Rendah lemak, tanpa kolestrol
  11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
  12. 1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya
  13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
  14. Protein soya (tumbuhan) lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
  15. Membantu MENGURANGKAN RISIKO KANSER.
  16. Bertindak sebagai ANTIOKSIDAN
  17. Menguatkan sistem imun tubuh
  18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik
  19. Memelihara kesihatan jantung
  20. MEMBAIKI PIGMENTASI – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
  21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
  22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
  23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
  24. Membantu merendahkan paras kolestrol
  25. Mencegah osteoporosis
  26. Membantu pembentukan sel-sel baru
  27. Membantu menyembuhkan gastrik.
  28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
  29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
  30. MEMUDARKAN PARUT
  31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
  32. KECANTIKAN KULIT DAN RAMBUT

“SAYA TAKKAN TERLEPAS PROMOSI ESP DAN VITAMIN C NI CIK MIEN! SAYA NAK BELI SEKARANG!
.
.
Memang tak patut pun terlepas… Cer tengok ni apa kata mereka yang telah mengambil ESP dan Vitamin C…
.============
TESTIMONI MEREKA YANG TELAH MENGAMBIL ESP
============
.
.

testiespbintikmata
Dengan ESP bukan setakat untuk minum je tapi boleh buat masker juga. Campurkan dengan natural yogurt bintik di sekeliling mata pun akan hilang. Best kan?

 

testiespkulitcantik

Beza betul wajah akak dalam gambar ni. Mana tak nye. Dulu kulit dia ala-ala je. Selepas ambil ESP dan Vitamin C, katanya tak perlu dah berhabis dengan make up. Keyakinan akak ni bertambah-tambah walaupun keluar rumah tanpa make-up.

 

testiespmoreeffectTu dia. Asal malu-malu kucing nak cuba tapi bila dah diamalkan dapat result kulit lembut dan anjal serta payudara jadi tegang terus borong promosi BELI 6 PERCUMA 1. Siap rekomen kat kawan-kawan lagi. Ye la dah dapat kulit cantik, berat badan pun maintain sudah tentu rugi kalau tak cuba dari sekarang.

 

testiespselulit

ni lagi syiok. bayangkan betapa lama sungguh dia ‘menyimpan’ selulit yang hodoh. tapi selepas 3 minggu ambil ESP, voila!

terus hilang dan yang best perut pun dah kempis. nak zip seluar pun senang. tak de la duk pakai seluar getah je.

testiesplelaki

haa kalu korang rasa ESP ni untuk kaum wanita je. anda silap. ni pengakuan jujur daripada seorang lelaki. dia mengaku selepas minum ESP kulit muka yang dulu berjerawat dan berparut Alhamdulillah dah beransur hilang. minum tak sampai sebulan dah dapat kesan cenggini. berbaloi kan?
.
.

.
.

.Amacam? Confirm tak sabar dah kan?
.
.
“YES YES YES! CANNOT WAIT ANYMORE! NAK BELI!”
.
.
Ok kalau betul nak beli, kena baca info ni dlu…
.
.
===========

 

Kalau anda nak set cantik ni sampai segera ke pintu rumah, anda boleh juga order di sini. Klik saje icon di bawah dan semudah itu anda akan peroleh set asas ini.

esell

OK. DAH TERIMA APA SAYA PERLU BUAT?

Bila produk dah selamat sampai, anda boleh hubungi saya untuk cara pemakanan beserta tips dan teknik yang mudah serta ringkas. Kami akan hubungi anda dan memberikan konsultansi percuma serta panduan yang berguna sehingga anda berpuas hati.

Jumpa lagi…

-xoxo-

Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

Leave a Reply

CommentLuv badge