Cara Cepat Hamil Bagi Pesakit Teratozoospermia

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria semua,

sekarang ni kan, Cik Mien nampak orang dah mula beralih cerita panjang2 di Instagram. dan ramai gak blogger berpindah ke dunia instagram. ye la kan. apps aplikasi instagram ni sangat mudah untuk kita bercerita. yang menarik kali ini Cik Mien nak kongsi kisah sepasang suami isteri yang bergelar doktor, si suami femes dengan rancangan mydrs di astro. Dr Say Shazril berkongsi pengalaman beliau dan isteri mengenai cara cepat hamil bagi pesakit Teratozoospermia.

Kredit kepada instagram Dr Say dan Cik Mien copy share di sini sebab ada banyak perkara baik yang dia lakukan patut kita contohi.

Tips Cepat Hamil

Cara Atasi Mandul

 

 

 

tips cepat hami bagi haid tidak teratur

cara cepat hamil bagi penderita endometriosis

Tips Cepat Hamil

Pengacara mydrs

Cara Atasi Teratozoospermia

Alhamdulillah, usaha kedua-dua suami isteri yang bergelar doktor ini membuahkan hasil. Setelah melalui Semen Analysis, Dr Say disahkan Teratozoospermia, kelainan pada bentuk atau morfologi atau dalam bahasa mudah-sperma yang tidak normal.

Cara Atasi Teratozoospermia

Ini yang Dr Say amalkan;

  1. Makan ubat ikut jadual
  2. Ubah tabiat pemakanan dengan banyakkan minum air kosong, berhenti minum air gas berkarbonat, kurangkan makanan berproses dan banyakkan masak sendiri, amalkan minum teh berbanding kopi yang tinggi kafein.
  3. Mengamalkan supplemen
  4. Bersenam

Untuk pasangan yang menghadapi masalah yang sama, boleh lah ikut cara Dr Say. Cik Mien sendiri pernah juga menguruskan dilema mereka yang mempunyai masalah ketidaksuburan dan bagi mereka yang ingin mengamalkan supplemen, ini yang Cik Mien rekomenkan;

Supplemen Kesuburan untuk Suami

Bagi mereka yang mengalami masalah ketidaknormalan sperma, Cik Mien suka cadangkan untuk para suami mengamalkan ketiga-tiga supplemen wajib ini.

1.Vitamin E Complex berfungsi untuk mempertingkatkan kemampuan reproduktif dan kelestarian seksual dan tenaga.

2.Coq Trol Plus-formula yang telah diperbaharui ini mengandungi resveratrol yang sangat membantu meningkatkan kesuburan, bilangan sperma serta kelajuan pergerakan sperma. Di samping itu juga mengamalkan satu tablet sehari membantu mengurangkan peratusan sperma yang abnormal serta mencegah penyumbatan pada saluran darah.

3. Zinc-membantu memperbaiki kebolehan seksual lelaki dan meningkatkan keupayaan seks. Nutrisi zinc memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki iaitu dengan menambahkan keupayaan fungsi seksual lelaki dan memperbaiki masalah berkaitan prostat.

Cik Mien harap dengan perkongsian ini dapat membantu pasangan di luar sana yang telah lama berusaha untuk mendapatkan zuriat. Vitamin Shaklee yang Cik Mien amalkan juga ini mempunyai Landmark Study dan diyakini selamat, berkesan dan semulajadi.

Untuk sebarang order/konsultansi segera boleh contact Cik Mien ye.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

 

2 Comments

  1. Zumal October 29, 2018
    • Mien November 4, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.