Cara Kenalpasti Jenis Mindset Yang Boleh Bantu Bisnes Anda Meroket Tinggi

Yeah suka sangat Zoom Power Hour hari ni.

Jumpa muka upline dan sideline setiap hari sangat membantu kita untuk bangkit.

Tajuk hari ini simple- Mindset. Sharing daripada Master Zainul yang lebih kepada cara kenalpasti jenis mindset yang boleh membantu bisnes kita pergi lebih jauh.

Sepanjang satu jam setengah tadi diadakan sesi latihan dan membantu membuka minda Cik Mien untuk check tahap mindset diri sendiri.


Apa yang cik mien jawab tadi banyak lebih kepada mindset positif, bagus cuma terlalu positif dalam biz pun tak boleh juga.
sepatutnya tukar kepada mindset seorang leader. yang nampak semua masalah adalah peluang.


Tips upline Cik Mien tadi, dia pesan bila kita rasa down, check mindset kita supaya kita tak terus hanyut dan tenggelam.


Alhamdulillah, terima kasih upline yang banyak membantu kami. syukur pilih biz yang ada mentor dan sentiasa guide kita. sekurang-kurangnya ia membantu kita untuk kurang membuat kesilapan.

Keluar daripada Comfort Zone


Untuk mereka yang belum ada biz, Cik Mien suka cadangkan cuba keluar daripada comfort zone.

Kalau dulu mungkin extra income ini untuk kita saje2 nak buat duit geli2 tapi sekarang ramai dah yang mula buat extra income untuk survivor.


Dah baca post cik mien sebelum ini mengenai peratus kadar pembuangan pekerja?hari ini mungkin kita bernasib baik.tapi dengan situasi semasa agak sukar untuk menjangka nasib kita.

Pilih bisnes dalam kategori Essential


kalau anda dah buat keputusan ye saya nak berbisnes, pilih lah bisnes yang essential (keperluan) pada masa ini.

Kebetulan biz Cik Mien ialah supplemen, dalam kategori essential.
Jemput join team kami. Kerana kami perlukan ramai lagi orang untuk bekalkan supplemen.

Demand yang sangat tinggi berbanding jenama lain kerana harganya amat berbaloi.
Dari segi rekod produk, 30000 botol Vitamin C terjual dalam masa 3 minit.
Produk paling premium, Vivix pun paling laris walaupun harga nya orang kata boleh tahan.

Soalannya sekarang, BILA ANDA NAK MULA?


xoxo

Cik MienRich & Verve Group

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.