Cara Semak Status Halal Supplemen Jenama Shaklee

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria semua,

Dah lama tak update blog ni, bukan saja menyepi. Kalau korang perasan blog ni dah berubah wajah. Pindah rumah baruuu.hehe…

Domain lama dah terkubur dek kerana masalah teknikal tapi FB Page masih sama ye. Cuma domain blog ni je tukar ke nama sendiri.

Ok just nak update kat korang yang Shaklee baru sahaja renew Sijil Halal. Penting tau sijil ni supaya customer Cik Mien tahu status halal jenama Shaklee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cara semak status halal ini juga boleh dibuat secara online. Kalau ada pertanyaan mengenai sijil halal ini, anda boleh PM/Call Cik Mien bila2 masa saje ye.

Dan untuk bagi korang yakin lagi, Cik Mien belanja satu video yang heboh orang kata Shaklee ni bisnes menipu. Klik video ini untuk cerita super panas ini.

xoxo
Cik Mien

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge