Closing di hari cuti

Alhamdulillah rasa syukur yang amat bila hari closing adalah hari cuti. Jadi Cik Mien harus guna peluang ini sebaiknya untuk follow up customer dengan info promosi dan mana-mana customer yang kata tunggu gaji.
Untuk anak-anak yang amalkan Shaklee, Cik Mien kena remind mereka untuk Nutriferon yang bakal discontinue buat seketika untuk pendaftaran baru dengan KKM.
Bagi anak-anak yang nak biz, sebagai upline yang bertanggungjawab Cik Mien ingatkan mereka apa tugas yang perlu dibuat hari closing ini. Of course target perlu SMART.
Masa yang ada tinggal beberapa jam lagi ini betul-betul masa kecemasan. Sebelum kelam kabut dan kelaut, Cik Mien perlu sediakan to do list dulu supaya semua yang Cik Mien rancang hari ini mesti terlaksana.
Sambil kita update customer dan kedai online, solat dhuha 12 rakaat, zikr dan Al-Mathurat digalakkan supaya dipermudahkan urusan kita hari ini. Sebagai peniaga, keredhaan Pencipta adalah yang paling diharapkan dan doa yang tidak putus daripada ibu bapa untuk Cik Mien berjaya.
xoxo
Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.