Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Assalamualaikum w.b.t dan Salan Sejahtera semua,

Perasan ke kawan2 blogger ku?

Bulan ni ada beberapa giveaway yang best dan sangat syiok.

Tapi baik korang tak yah join lah. Sebab hadiah yang blogger ni sediakan ialah Duck scarves. Auuwww!

Tak sabar nye alahai nak memakainya, teringin nak beli tapi sebab Cik Mien ni cerewet, selagi tak pergi ke kedai nak sentuh sendiri kainnya idok le Cik Mien nak beli online walaupun dah beribu rakyat Mesia yang beli.hihi…. sungguh komplikated diriku ini. hahaha…

 

Jadi bila Nadiaizzaty.com buat giveaway ni haruslah Cik Mien join. Untuk korang, masih belum terlambat sebab ada masa sehingga 25hb Disember 2017. Jom kita meriahkan GA Nadiaizzaty.

xoxo

Cik Mien

5 Comments

    • Mien December 4, 2017
  1. Nazatul Nashya December 13, 2017
    • Mien December 13, 2017
  2. nadia December 19, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge