Edisi Merepeat ke Taman Wetlands Putrajaya

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sihat semua…

#throwback kejadian pada 3hb September 2016,

Sri Kelana clan edisi merepeat lagi aktiviti makan dan menjemah di Putrajaya Wetlands sebab tak puas tempoh hari dan kebetulan host yang sama, zurin nak sambut besday anak sulung dia, Yaya.

kali ni port wakaf berubah sebab yang aritu dah kena konker ngan orang lain. kalu nak port best kena la datang awal.huhu…

alhamdulillah cuaca pada hari tu sangat baik dan anak-anak pun enjoy. mak-maknya sampai tak sempat nak makan sebab nak mengawal anak daripada terjun ke tasik.hihi…itu le sebabnya makanan pun tak dihabiskan.

srikelana

 

dan kebetulan tarikh tu harijadi cik mien juga. jadi ada la double celebration.hehe… gambar bawah ni le muka budak hingusan dulu dan sekarang dah besar semuanya.

ini kali lebih ramai yang dapat join jadi suasana pun agak huru-hara. apapun yang penting semoga ukhuwah kami berpanjangan hingga ke syurga. aminn…

srikelana2

Leave a Reply

CommentLuv badge