Farewell Video untuk Ex Boss Saya

Alhamdulillah, syukur dapat selesaikan task terakhir Cik Mien di pejabat lama.

Syukur sangat, sekurang-kurangnya dapat menyumbang dari jauh.

Sebenarnya plan asal nak sambut majlis persaraan hujung bulan 3 tahun lepas, sekali satu negara diarahkan lockdown.

Jadi hasrat kami terpaksa ditunda dan sehinggalah tahun ini baru dapat realisasikan.

Masa plan nak adakan majlis tu, kami dah ready shoot video.

masing2 dah siap buat ucapan, mujur lah material dah ada tinggal nak touch up je.

Makanya inilah hasil video farewell yang Cik Mien sendiri tak sangka dapat siapkan dalam tempoh singkat.

Cik Mien kongsi video nya ye.

Lepas je ex boss kami tonton video ucapan ni, terus dia whatsapp cik mien personally.

Aduhai terharu taw.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.