Group Shaklee Paling Havoc di iReach Superstar Award

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sihat semua,

 

Perasaan cik mien sekarang ni teramat berkobar-kobar sebab teruja bebenor selepas majlis iReach Superstar Award yang sangat le ohsem.

Sangat berbeza auranya berbanding majlis award sebelum ini sebab kali ni penuh dengan cerita daripada delegasi yang baru balik daripada International Conference Shaklee di Orlando, US.

Majlis dimulakan dengan video delegasi Orlando US. cepat korang mainkan video tu baru fefeeling apa yang cik mien cuba sampaikan.hehe…

Masa mereka mainkan video ni Dania amat teruja bila tengok watak kartun Frozen. antara impian cik mien of course lah nak bawa bersama seisi keluarga ke international conference nih.aminn…

meh cik mien sorotkan serba sedikit apa yang Master Lyna Noh-Zainul Anuar dan Master to be Lin Chalo kongsi dengan kami…

  • Lin Chalo kata kat sana yang paling enjoy ialah Master Coordinator, siap ada Master Lounge lagi.agagaga…
  • Ok apa yang best dengan Master Lounge tu? Dalam ni ada semua produk Shaklee yang dipasarkan seluruh dunia. Memang banyak produk yang best tak masuk Malaysia. Jap lagi cik mien tepek gambar.
  • Mereka yang hadir telah diberi sebotol Vivix formula baru setiap seorang(baca: 13 kali resveratrol berbanding yang sekarang 10 je)
  • trip kali ni mereka dapat bersemuka dengan astronaut. dan mesti lah mereka di bawa ke tempat astronaut tu bekerja. astronaut ni berkongsi tips mereka melawan radiasi dan mereka amalkan supplemen shaklee sebagai antioksida badan.
  • semasa conference mereka didedahkan #landmarkstudyshaklee, bagaimana kajian dibuat dan keputusannya dipersembahkan sendiri oleh saintis Shaklee.

 

orlando gift2

snack bar shaklee

orlando gift1

vitalized immunity

Dah terbakar dengan cerita Orlando, kami disajikan dengan menu hari raya. Siyes…makanan sangat sedap tak terhingga.

Jutaan terima kasih kepada Master Lyna Noh-Zainul Anuar kerana meraikan kami. Mereka juga amat terharu bila dapat tahu ada yang datang dari jauh semata-mata untuk hadir ke majlis ini.

 

 

Group Rich Family by Master Lydzar Rusman

Perkenalkan bakal master coordinator daripada group Rich Family. Best sangat dapat sideline yang menyokong satu sama lain. Dalam biz shaklee kami tak pernah rasa terancam antara satu sama lain sebab kami sebenarnya bertarung dengan diri sendiri.

ini lah group paling havoc sebab ada 2 orang pemenang iaitu Iera zul dan Nurul Husna.

iss

Apa kenangan paling manis cik mien untuk event ni?

Walaupun belum merasa naik pentas lagi, cik mien rasa puas hati sebab ini lah event pertama ireach bagi incik hasben. akhirnya dapat la dia sama2 join walaupun tengok daripada jauh. hihi…

Best kan group kami.

Kalau nak kenal kami dan nak rasa sendiri betapa bestnya ada keluarga besar begini jom ikut cik mien untuk event ireach yang akan datang.

2 Comments

  1. Amelza Kamel September 5, 2016
    • Mien September 10, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.