Hello October!

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria semua!

Yeah dah bulan Oktober dah kita semua ni tau.

Sekejapan je masa tu berlalu.

Seperti biasa, promosi Oktober dari Shaklee sangat lah ohsem.

Yang ditunggu2 dah masuk pasaran Malaysia.

ok kasi drum roll sket.

1. Zinc Plus – dah kembali ke pasaran dengan formula baru.

Promosi Zinc Plus

 

sambung drum roll lagi dan tepuk kuat2 untuk…

2. Youth Restoring Eye Treatment – krim untuk penjagaan mata agar bebas daripada lingkaran hitam, kedut dan kusam.

Promosi Youth Restoring Eye Treatment

3. Promosi Youth Set, dengan belian mana-mana set di bawah korang layak dapat travel bag.

Promosi Youth Shaklee

4. Promosi Sustained Release Vitamin C Shaklee- the best ever Vitamin C in the market. Ooh please pastikan korang grab semua promosi  bulan ni ye.

Promosi Vitamin C Shaklee

Untuk nikmati diskaun dan harga yang berbaloi boleh hubungi Cik Mien sekarang.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

2 Comments

  1. mrhanafi October 5, 2018
    • Mien October 9, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge