Hello September!

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria semua,

Masuk bulan baru wajib kepoci dengan korang promosi terbaru daripada Shaklee.

Tak banyak beza dengan bulan lepas. Siapa yang melepas sila grab bulan ni ye.

Promosi Shakleebaby Barangan Bayi Semulajadi Selamat dan Berkesan Yang Disokong oleh Pakar Kanak-kanak

Sedang elok bagi mereka yang akan bersalin dalam masa terdekat ini atau pun yang nak bagi hadiah pada bakal ibu, Cik Mien rekomen sangat produk Shakleebaby. Cik Mien sendiri dah guna dan serius, bahan-bahannya sangat lembut pada kulit bayi.

Promosi Shakleebaby

Duh tak kan baby je yang dapat promo. Bertenang. Ada ni haaa promosi untuk ibu2 yang hot di luar sana.

Promosi Set Hamil Shaklee

Promosi Set Ibu Hamil

Dan biasanya la kan jadi ibu hamil ni mesti muka sokmo naik jerawat, kusam dan naik jeragat. Ini semua akibat perubahan hormon semasa hamil. Walaupun bersifat sementara, bagi seorang wanita yang sukakan kelihatan cantik mestilah nak lawa kan.

Jadi bulan ini Shaklee masih teruskan promosi Youth Shaklee di mana setiap belian Renew and Maintain Set atau Intensive Treatment and Repair Set, anda layak menerima Firm Device secara percuma.

Untuk ibu hamil yang nak cantik, Youth adalah yang terbaik kerana ia bebas 1500 bahan kimia dan selamat untuk bayi.

Promosi Set Penjagaan Wajah Youth Shaklee

Promosi Set Penjagaan Wajah Youth Shaklee

 

Dan bagi ibu yang mempunyai masalah sakit belakang semasa kandungan mencecah 7 bulan atau ibu yang lepas bersalin menghadapi sembelit, Shaklee beri anda promosi Ostematrix, supplemen untuk mengatasi sembelit ibu berpantang dan juga pembekal kalsium bagi ibu hamil.

Promosi Supplemen Kalsium Shaklee

Promosi Supplemen Kalsium

Untuk dapatkan diskaun produk serta ingin menjadi ahli, boleh contact Cik Mien sekarang.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge