Idea untuk Plant Stands

Cantiknya idea plant stands ni. Suka tengok jenis yang tinggi.

Buat masa ini Cik Mien dan hasben sedang mencari plant stands yang sesuai untuk pokok-pokok kami.

Pokok kami lebih kurang gaya gambar di atas ni. Cantik bangat efek pada dinding kan?

Segalanya nampak minimalis.

cuma kami masih belum kesempatan nak shopping plant stands ni.

cuci mata di ikea tak de sangat gaya plant stands yang kami inginkan.

Ada satu web bernama daun yang menjual harga tumbuhan sekali dengan plant stands.

Plant stands jenis ini boleh dibuat secara diy. Kalau kita boleh buat sendiri mungkin boleh buat bentuk sendiri yang lain daripada yang lain.

Kalau mampu buat lah.hahahaha…

xoxo

Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.