It’s July peeps!

Alhamdulillah, syukur kita masih bernafas dan Ramadhan berlabuh, kita raikan kejayaan tersebut di bulan Syawal.

Masing-masing dalam mood raya lagi nampaknya. Maklumlah puasa sebulan, raya pun sebulan. gitew…hihihi

Belum terlambat kiranya Cik Mien nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin sepanjang kita berkenalan di alam maya ini.

Sempena kita dah masuk  Julai, Cik Mien nak war warkan promosi Shaklee untuk bulan ini. Jom kita zaas.

whooaa, set kesihatan lelaki add on dengan vivix boleh melayakkan anda untuk membeli cooler beg ini dengan harga RM29.89.  Beg ini boleh memuatkan sebanyak 6 hingga 8 botol vivix. Jadi sangat sesuai untuk mereka yang nak travel ke oversea atau mungkin nak bawa sebagai buah tangan yang mana duduk di perantauan. Selain boleh sejukkan vivix, beg ni pun kita boleh jadikan lunch beg. Boleh la nak bagi semangat membara pada kita untuk bawa bekal ke opis. Kaler merah yang mengancam ni cukup eksklusif untuk kita bawa ke mana-mana. Dan yang istimewanya, siap ada spoon compartment, jadi tak de la tercari-cari sudu masa nak makan nanti. Best ke best?

Nak dapatkan cooler beg yang supercool ni mudah je. Buat belian antara 3 set di atas terus anda layak untuk beli beg merah yang super mengancam ni. Kalah beg mak ngah.hihihi…

Untuk mereka yang membuat belian lebih 100 uv, anda layak membeli coasters pada harga RM9.96. Atau beli vivix minimum sebotol dalam bulan ini pun layak beli coasters.

Apa yang spesel dengan coasters ini ialah ia diperbuat daripada silikon dan rekabentuknya. Kalau coasters lain bila ais dalam gelas mencair mesti meja kita pun basah sebab coasters tu jenis sekeping yang tak de penahan. Yang Shaklee punye kalau tengok betul2 ada thick edge yang bantu kepung air tu daripada keluar. haa syok kan?

Cantiknya tumbler ni. Cik Mien dah ada yang bentuk Vivix kaler merah. Yang ni pula kaler biru. Untuk peminat tumbler, Cik Mien jamin anda akan berpuas hati dengan tumbler Shaklee. Sebab kualitinya yang terbaik, dan mudah untuk dibawa ke mana-mana.

Ramadhan berlalu, kini Syawal pula. Banyak orang dah berkilo2 turun berat badan tapi lepas dua hari raya, naik pula berkilo kilo. Acane tu?

Kalau dah kronik macam tu, cepat2lah detoks badan kita. Buang toksin dan cuci usus dengan #setdetoksshaklee. Konsisten dalam masa 90 hari dan tambahkan ibadah sunat kita dengan puasa 6. in sha Allah kita akan mendapat semula berat ideal. Jadi istimewa Julai ini, Shaklee beri tawaran istimewa untuk mereka yang membeli set detoks shaklee layak membeli container set pada harga RM19.93. Istimewanya bekas ini ialah ‘Made in New Zealand’ ye dan paling penting bebas daripada BPA dan Phthalate.

Ok macam2 promosi untuk bulan ini. Macam mana nak beli dan dapat semua barangan? Haa…meh contact Cik Mien laju2 ok. Ni detailsnya…

xoxo

Cik Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

4 Comments

  1. mrhanafi July 3, 2017
    • Mien July 4, 2017
  2. Datin Tyka July 4, 2017
    • Mien July 4, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge