Jalan-jalan Cari Makan di Jakarta

Yeehaaa…

berjalan mengukur jalan lagi kita.

kali ini kami geng sekolah rendah buat trip ke Jakarta plak.

Kalau dulu 2017 kami dah ke Hatyai, makanya tahun ni sama-sama jejak ke bumi Indonesia.

3 bulan gak kami buat perancangan, mujur le Airasia ada promosi tiket ke Jakarta dengan kos RM300++ pergi dan balik. Bagi Cik Mien sangat murah berbanding dengan tambang biasa.

Cik Mien sangat teruja kerana inilah kali pertama melancong ke sana.

Fokus kali ini ialah jalan jalan cari makan dan shopping! sangat kena dengan Cik Mien yang memang suka dengan menu nasi padang nya.

Paling spesel sudah tentu segala jenis sambal yang dihidangkan. walaupun kepedasan tapi layankan aje la.heheheā€¦ nak tengok reaksi muka Cik Mien masa makan, boleh check it out video youtube ye.

yang menarik Indonesia sangat terkenal dengan punch line. Kitorang sampai gelak sakan bila membacanya.

korang kena sampai sana untuk dapat feeling tu.

jom Layan video jalan jalan cari makan kami sepanjang 3 Hari 2 malam di sana.

xoxo

Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.