Sepetang di HQ Shaklee

Shaklee Home Office sekarang adalah yang ketiga, nak cerita yang shaklee dah 3 kali pindah. Setiap Kali pindah pejabat Shaklee mesti berubah wajah.
Terbaru, Shaklee bawa kan konsep terbuka. Kami bebas untuk mengambil produk dari shelf.  Nak pegang2 produk buat RCA Pun Boleh.
Kita ambil daripada shelf dan isi dalam bakul. Dah tak perlu isi borang macam dulu kecuali nak borong banyak. Kemudian bayar kat Kaunter Pun mudah je. Beratur dan bayar. Untuk Master mereka disediakan lane khas.
sesi belajar SEO
Di ruang legar tersedia kerusi dan meja untuk kemudahan perbincangan. Ada disediakan juga  soket dan usb outlet untuk kita caj handphone dan laptop. Shaklee memahami semua pengedar memilih medium online Jadi 2 gajet ini sangat penting untuk kelangsungan bisnes kami.
Untuk korang yang mungkin tak pernah datang ke Shaklee HQ di Sunway Geo, Boleh datang bila2 masa. Shaklee HQ buka dari pukul 8.00 hingga 7.00 petang, Isnin hingga Sabtu kecuali cuti umum.
xoxo
Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge