Kelebihan bisnes Shaklee berbanding bisnes online lain

Banyak orang tak tahu yang Shaklee menawarkan peluang perniagaan yang sangat luas.

Orang mungkin awal2 salah tanggapan pada Shaklee kerana ia MLM.

ramai orang prejudis bila sebut MLM kerana;

  • dikatakan menindas downline,
  • upline goyang kaki bila group dah besar,
  • tidak patuh syariah,

sedangkan mereka tak tahu yang MLM adalah satu konsep perniagaan yang paling menguntungkan. Dalam masa yang sama pula, MLM dilindungi di bawah akta, jadi ia selamat untuk peniaga, penjual dan pembeli.

Kali ini Cik Mien berkongsi kelebihan bisnes Shaklee yang ramai orang belum tahu.

Sistem Shaklee adalah patuh syariah

Alhamdulillah dari tahun 2014 lagi Cik Mien jalankan bisnes Shaklee.

Apa yang Cik Mien sendiri lalui;

  • Mereka yang MALAS nak buat sales sendiri tak kan menikmati sebarang bonus daripada Shaklee.
  • Dan mereka yang MALAS ini, sekiranya downline membesarkan group sendiri juga tidak menikmati kenaikan pangkat sepertimana downline dapat. Contoh downline kita naik Master Coordinator, kalau kita sendiri gagal membina dan memenuhi kriteria, pangkat kita tak kan bergerak.

Senang cerita, sistem Shaklee sangat adil. Tiada penindasan untuk downline.

Malah dah banyak rekod downline mengatasi upline.hihi…

Shaklee promosikan kehidupan yang sihat

Pengasas, Dr Shaklee sangat menekankan kehidupan yang sihat.

Dari penghasilan supplemen sehinggalah pembungkusan mesra alam, Shaklee sangat menitik beratkan kehidupan manusia dan juga alam sekitar.

Shaklee menggalakkan kehidupan yang sihat melalui;

  • jaga makan
  • aktif atau bersenam
  • amalkan supplemen

Shaklee beri kebebasan masa dan kewangan

Beratus-ratus Master Coordinator telah menikmati kebebasan masa dan kewangan yang diinginkan.

Kebanyakan mereka ada yang telah memegang jawatan profesional seperti doktor, jurutera, peguam namun telah berhenti kerja untuk fokus dengan bisnes ini. Menarik kan?

Salah seorang ialah yang bertudung biru dalam gambar ini.

tips pilih bisnes online

Bisnes Shaklee menawarkan income tanpa batas. Kita yang tentukan berapa banyak income yang kita nak.

Upline tak de nak sekat2 kita kalau income sendiri lebih daripada mereka.

Malah upline lagi gembira bila tengok kita berjaya duplicate kejayaan mereka.

Shaklee beri insentif 3C-Car, Cash Bonus dan Conference Trip

Cara Shaklee beri insentif kereta berbeza daripada MLM lain.

Sudah tentu ada pangkat/point tertentu yang kita perlu capai, cuma Shaklee tak pernah tetapkan jenama kereta apa yang kita perlu beli.

Kalau kita dapat car bonus RM2000 sebulan dan memilih untuk beli Axia pun tak de masalah. Lebih bonus tu dah boleh buat saving atau bayar bulanan rumah. Best kan?

Cash bonus shaklee untuk leadership dibayar sehingga 9 lapisan sahaja. Untuk dapatkan bonus, anda hanya perlu buat belian sebanyak 150UV.

Untuk conference trip, Shaklee benar-benar meraikan pengedarnya dengan menyediakan pelancongan bertaraf 5 bintang. Tahun lepas Shaklee bawa mereka yang layak trip dengan menaiki cruise terbesar, Symphony of the Sea.

Yes, bisnes Shaklee sangat sesuai untuk semua golongan

Semasa seminar MCC baru-baru ini, kami dikejutkan dengan seorang leader yang masih undergrad tetapi telah menjana pendapatan sendiri melalui bisnes Shaklee.

Bayangkan, masih student lagi telah menikmati cash dan car bonus.

Dan the best part is dia dapat beri duit poket kepada mak di kampung setiap bulan.

kelebihan  bisnes Shaklee

Jom mulakan hari ini

Cik Mien sedang mencari 3 orang yang berminat dan boleh beri komitmen untuk berbisnes.

Cik Mien nak sangat bantu anda membuat extra income setiap bulan. Dan daripada extra menjadi main income. Best kan?

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘NAK BISNES’ ke http://www.wasap.my/60123813525

2 Comments

  1. mrhanafi February 23, 2019
    • Mien February 24, 2019

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.