Kenapa Anda Harus Pilih Jenama Shaklee berbanding Jenama Lain? Ini jawapannya.

Yeah, baru hari ini rasa perlu untuk bongkarkan kenapa geng-geng Shaklee ni taksub sangat dengan jenama Shaklee. Apa tak boleh ke kalau nak amalkan jenama lain? Best sangat ke Shaklee ni?Haaa…ini antara sebabnya.

Kenali Shaklee Scientific Board Advisor

Dia ialah….

DR. ELIZABETH BLACKBURN

Antara pencapaian tertinggi beliau

YEAH! SHE IS ONE OF NOBEL PRIZE WINNER IN MEDICINE

Cik Mien rasa tak semua syarikat supplemen lain mempunyai ahli lembaga penasihat yang komited dalam kajian seperti Shaklee.

Well, berita ini bukanlah bersifat sebagai gimik pemasaran atau apa-apa yang orang lain nak tafsirkan.

Kerana itulah Shaklee, sentiasa mencari yang terbaik dari yang terbaik dan untuk beri yang terbaik kepada ahli mereka.

Hebat sangat ke Dr Elizabeth ni? Haaa ini awardnya.

Maafkan Cik Mien yang sangat teruja dengan pembongkaran ini.

Sebab teruja sangat bila dapat tahu siapa Dr Elizabeth Blackburn. Seorang bijak yang dihormati dengan sumbangan kajian yang beliau lakukan.

Beliau dipanggil oleh MAJALAH TIME sebagai ‘THE PEOPLE WHO SHAPE THE WORLD’……

Klik sini untuk video Dr Elizabeth Blackburn oleh TIME.

Beliau dinobatkan sebagai antara 19 women on the people who shaped them.

Ini antara senarai anugerah yang beliau terima sepanjang pencapaian dan kepakaran beliau dalam bidang perubatan.

  • Elli Lilly Research Award in Microbiology and Immunology
  • National Academy of Sciences Award in Molecular Biology
  • Honorary doctorate of Science from Yale University
  • Australia Prize 1998
  • American Association for Cancer Research
  • American Cancer Society Medal of Honour 2000
  • AACR -Pezooller Foundation International Award for Cancer Research 2001

Banyak sebenarnya anugerah yang Dr Elizabeth dah capai. Tak larat nak senaraikan di sini. Jumlah keseluruhan anugerah yang diterima ialah 59!

Banyak kan? dah nak hampir dengan umur dia dah, phew berbaloi sangat dengan passion Dr Elizabeth.

Dengan kepakaran beliau inilah Shaklee perlukan untuk tingkatkan lagi inovasi sains dalam menghasilkan supplemen yang terbaik untuk kesihatan kita.

Dr Elizabeth lah orang yang menjalankan kajian Landmark Study dan hasilnya orang yang amalkan Shaklee adalah lebih sihat dari populasi secara menyeluruh.

Cik Mien harap apa yang dibongkarkan ini membantu anda untuk memilih jenama supplemen yang terbaik.

dengan artikel ini diharap anda nampak dan mula memahami betapa bezanya komitmen Shaklee bila dibandingkan dengan yang lain.

Untuk diri Cik Mien sendiri, Alhamdulillah sangat hepi dan seronok mengamalkan Shaklee sejak 2011.

Semoga kita sama-sama sihat dan gaya hidup sihat bersama-sama.

p/s: credit to Kak Cip RYG, Master Coordinator Shaklee untuk artikel ini.

xoxo

Cik Mien

Your skin engineer

3 Comments

  1. SitiYangMenaip June 22, 2020
    • Mien June 27, 2020
  2. mrhanafi June 29, 2020

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.