KENAPA BISNES SHAKLEE PILIHAN CIK MIEN

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria semua,

Sungguh sibuk hujung minggu ini, namun penat tu adalah biasa. Yang penting Cik Mien nak kongsi apa yang Cik Mien rasa best sangat bila buat bisnes Shaklee.

Satu yang Cik Mien terasa sangat ialah ?ukhuwah antara kami yang sangat rapat. Sebelum tu meh Cik Mien cerita alkisah bagaimana terjebak dengan Shaklee dan apa yang best dengan bisnes ini.

PERMULAAN BERBISNES

Selepas beberapa bulan amalkan Shaklee, barulah Cik Mien terdetik nak jalankan bisnes Shaklee. Masa berjumpa tu, Master Lydzar suruh panggil dia neni dan fara plak sebagai mami. Dalam bisnes Shaklee, mereka jarang bahasakan diri sebagai upline atau downline. Mereka anggap Shaklee sebagai bisnes keluarga jadi panggilan digantikan dengan yang lebih mesra. Contoh upline Cik Mien adalah fara, jadi Cik Mien panggil Fara sebagai Mami, Mama, Emak, Bonda, atau Mak. Apa2 je la yang seangkatan dengan emak. Lydzar adalah up upline pada Cik Mien aka pangkatnya nenek, neni, nenda atau seangkatan denganya lah.

Awal Shaklee dulu rasa janggal tetapi lama2 dah faham dan dapat rasakan ukhuwah kami. Terutama sekali bila join apa2 event oleh group Master Lydzar iaitu Rich Family atau pun event oleh Shaklee.

Dalam Shaklee kami bersaing secara sihat. Kami diajar untuk yakin dengan rezeki adalah selari dengan usaha kami sendiri. Setiap orang daripada kami mempunyai kelebihan masing-masing. jadi tidak perlu nak dengki atau menanam pasir di periuk nasi orang lain. Malah kami dididik supaya sentiasa bersopan dengan peniaga online lain.

Kalau nak tahu susur galur shaklee Cik Mien ialah Cik Mien>Fara>Lydzar>Lyna Noh. Master Lyna Noh dan suaminya, Master Zainul juga memainkan peranan dalam membantu kami membina bisnes masing-masing. Mereka adalah super duper upline Cik Mien, kiranya Cik Mien ni adalah cicit mereka. Mereka juga telah menyediakan satu platform iaitu ireach.

Di sini semua downline di bawah Master Lyna Noh berkumpul dan sama2 memberikan poster yang boleh dikongsi, ilmu nutrisi daripada pakar nutrisi dalam group kami, ilmu bisnes online, dan segala ilmu yang membantu untuk melengkapkan diri kita sebagai SID Pro yang terbaik di pasaran.

Yang bestnya dalam bisnes Shaklee ini, kalau ada customer yang di luar kawasan kita, ada saje yang dapat membantu untuk mengambil order. Dan kalau lah kita tiada stok, kita boleh pinjam stok dengan sidelines.

Dalam kita membina perniagaan, jaringan yang sihat adalah sangat penting untuk membantu kita maju ke depan. Jadi kalau anda mahu berniaga, carilah jaringan sebegini supaya ia membantu anda berniaga dalam suasana yang positif.

YE, SAYA SUKA BISNES CARA BEGINI. APA YANG SAYA PERLU BUAT UNTUK JOIN BISNES SHAKLEE?

Boleh contact Cik mien 24/7 untuk jadi ahli keluarga besar Kami. Cik Mien sedia membantu anda dari meniti hinggalah anda berlari.

xoxo

Cik Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

One Response

  1. Ray December 6, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge