Kenapa Cik Mien Beria Kongsi Tentang Vivix?

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sihat semua,

Kali ini Cik Mien teruja sangat nak kongsi kenapa kami SID Pro beria-ia benar berkongsi tentang Vivix. Pesanan ini ditujukan buat mereka yang ingin mengamalkan Vivix untuk elak kena potong kaki akibat kencing manis, mengawal kencing manis dan tekanan darah tinggi, perokok tegar yang ingin berhenti merokok, menghidap strok, mengalami keretakan tulang, kanser, psoriasis dan bells palsy.

Alhamulillah kebanyakan pesakit kronik telah memberikan maklum balas yang sangat bagus dan meyakinkan. Ini kerana kandungan resveratrol dalam Vivix membantu menghalang penyakit kronik yang dikenali sebagai ‘Degenerative disease’ iaitu penyakit kronik yang disebabkan oleh radikal bebas yang terdedah pada badan.

Apabila badan sentiasa terdedah kepada radikal bebas, kesannya badan akan rosak dan menyebabkan datangnya pelbagai jenis sakit serius/kronik seperti jantung, buah pinggang, kencing manis, darah tinggi dan kanser. Kesemua penyakit ini saling berkaitan dan sekiranya anda mempunyai salah satu daripada sakit tersebut, anda harus mengambil langkah pengawalan daripada sekarang.

Melalui beribu-ribu kajian saintis ke atas resveratrol, adalah didapati resveratrol yang terkandung di dalam Vivix mengandungi antioksidan yang sangat tinggi untuk membantu melindungi organ  badan daripada rosak akibat terdedah kepada radikal bebas.

Jadi saranan Cik Mien amalkan Vivix mulai hari ini dan usah bertangguh.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Cik Mien ye.

Cik Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

 

x

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.