Kenapa Memilih Shaklee? Perkongsian jujur dari Cik Mien

Pilih supplemen bukan hanya pada produk tetapi juga syarikat. Sebab kalau produk Tu bagus macam mana sekali pun Tapi syarikat plak jenis hampeh baik lupakan je.

Jadi berhati-hati ketika memilih. Cik mien sendiri pernah ambil supplemen jenama lain hasilnya biasa2 je.

Sejak mengamalkan Shaklee Cik mien berjaya menyusukan syamim sehingga hari ini. Berbeza dengan anak yang lepas kali ni menjangkau setahun.

Syukur Alhamdulillah.

Paling Cik mien puas hati sejak berdetoks Cara shaklee berat badan turun 4kg. Menyusu sambil berdetoks adalah sangat mudah dengan shaklee.
Dengan shaklee Tak perlu rasa was-was sebab Dah Ada #landmarkstudy. Dan shaklee juga menggunakan Bahan semulajadi Jadi Cik Mien rasa Selamat untuk ambil semasa menyusu.

Sejak Cik mien rajin berkongsi kebaikan shaklee Alhamdulillah dapat merasa bonus setiap bulan. Lepas juga Nak beli pampers Dan mainan untuk anak-anak.

screen-shot-2016-11-27-at-7-08-56-pm
Yang Akan datang ni Cik mien target untuk pergi Ke international conference shaklee di US.
Sebab Nak rasa layanan 5?.hehe…teruja Bila baca pengalaman mereka semasa berada di sana. Lagipun itu je peluang Nak rasa trip percuma Dan yang best Boleh bawa family kalau layak lebih seorang.

#tsunamishaklee
#pengedarshakleekajang

-xoxo-

Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

Leave a Reply

CommentLuv badge