Kepakaran Cik Mien Yang Korang Belum Tahu

Masa group kami membuat death bed test, rasa sangat gerun. Dan bukan setakat gerun nak menunggu ajal yang tiba, tapi rasa diri kita ni sangat kecil. Diri ini dah terbayang seperti orang yang tidak berguna. Sebab terlalu sikit pencapaian yang hendak dibawa dan juga yang nak ditinggalkan.

Patutlah pergi mana-mana majlis agama kita banyak kali diingatkan, kerja bersungguh-sungguh seperti kita nak mati dah, beribadah sungguh-sungguh seperti esok tiada untuk kita.

Jadi Cik Mien terfikir apa yang nak sangat orang ingat tentang diri sendiri seperti orang tengok apple kena kekoh mesti syahdu duk teringat Steve Job.

Tips Kulit Berseri

Satu yang korang kena tahu ialah kepakaran Cik Mien yang suka membantu wanita tampil sihat dan jelita agar suami makin sayang kepada kita. Tak de nak tengok orang lain dah.

Banyak orang fikir dah kahwin tak perlu jaga kesihatan dan kecantikan. Cantik tak semestinya kena bermekap 24jam. Cantik tu subjektif tapi apa yang Cik Mien maksudkan ialah kulit pada wajah dan badan kita. Biarlah kulit kita tegang, cukup kolagen, cukup air, cukup protein, jadi barulah dapat kulit seperti bayi.

Dan yang paling penting kesihatan. Jadi wanita baik bujang atau dah kahwin kita ditakdirkan menjadi superwoman. Sebab tu kita kena jaga kesihatan, bayangkan bila kita jatuh sakit, segala urusan jadi kelam kabut.

Jadi tips nak sihat ni banyak. Buat workout, tak sempat berlari pun dalam rumah boleh buat. Haa tak de alasan pun sebenarnya untuk menjadi sihat. Paling penting kesihatan wanita juga amat berkait rapat dengan kesuburan. Yang ini pun kita kena jaga juga.

Haa panjang betul nak cerita ni. Diringkaskan, kalau korang nak cari superwoman yang boleh membantu untuk jadi sihat dan cantik, boleh contact Cik Mien.

Dalam group kami dah ramai superwoman yang berjaya tau. Bersalin 4-5 orang anak pun tetap badan maintain. Dah jangan buang masa, ambil phone save nombor dan Whatsapp pun boleh.

xoxo
Cik Mien
Pakar Kecantikan dan Kesihatan Yang Semulajadi, Selamat dan Berkesan

p/s: Bulan ini promosi kolagen dan vitamin C, beli hari ini untuk kesan kulit bebas parut dan jerawat dalam masa 90 hari.

Leave a Reply

CommentLuv badge