Menu Detoks Terbaik oleh Prove It Challenge

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Gorjes semua,

Kali ini Cik Mien teruja nak berkongsi dengan anda semua satu cabaran baru.

Agak nya la ye, apa cabarannya tu? jeng jeng jeng….

Tips Detoks Untuk Cepat Kurus

yeah… ia Adalah cabaran untuk Cik Mien makan secara sihat.

Kenapa program ini sangat menarik?

  • ada menu yang practical untuk kita ikut
  • menu yang telah siap dikira kalori
  • mempunyai testimoni yang terbukti berkesan
  • sesuai untuk semua peringkat umur

Menu Detoks Yang Mudah dan Praktikal

Dalam cabaran ini, kami telah dibekalkan menu detoks yang mudah dan praktikal.

Menu ini sangat berguna bagi mereka yang pertama kali seperti Cik Mien dan yang bagusnya dengan menu sebegini kita boleh merancang senarai makanan untuk dibeli. Jadi kuranglah pembaziran.

Contoh Checklist Shopping

Bila kita dah tahu menu apa yang kita nak sediakan, ia sangat melancarkan proses ber shopping nanti. betul betul?

Jom kita tengok apakah menunya.

Day 1 Menu Detoks
Cara Detoks Untuk Pesakit Kencing Manis

Siyes menu kali ini sangat mudah dan fleksibel berbanding menu detoks dulu.

Cuma hari pertama dan kedua la terasa sikit macam ala ala lembu. hihihi… memang makan sayur hijau je la kami nih.

Kalau nak sahut cabaran Prove It Challenge ni, sila lah berhubung terus dengan Cik Mien ye.

Boleh join jemaah detoks kami, ye la bila kita join group ni akan bantu naikkan semangat untuk berdetoks.

Next entry Cik Mien kongsi contoh menu untuk disediakan, bonus nya dapat menjimatkan masa memasak kita tau. best kan?

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.