5 Sebab Anda Perlu Minum Performance Drink Perisa Lime

Hooo yeah!

Semangat Cik Mien nak kabor kan yang Shaklee Malaysia mula memasarkan semula minuman tenaga Performance Drink Perisa Lime.

Kisahnya minuman tenaga ni mendapat sambutan hangat semasa dipromosikan pada bulan Ramadhan yang lalu.

cik Mien sendiri sangat suka dengan rasa Performance Drink ni.

Anak-anak tok sah cakap la. Siap bancuh sendiri tu. Mudah kan?

Seperti yang Cik Mien inform tadi, minuman tenaga Performance Drink sangat laku keras. Jadi kalau nak beli, sila order laju laju tau.

Kalau dah habis, lambat lagi Shaklee nak restok.

Pada yang belum pernah merasanya, 5 sebab anda patut cuba minuman Performance Drink perisa Lime ini;

  • meningkatkan daya tahan badan
  • mencegah penyahidratan
  • mengekalkan paras gula dalam badan
  • membekalkan tenaga
  • sesuai untuk mereka yang aktif dan gemar bersukan
Kenapa Perlu Memilih Minuman Isotonik Shaklee

Kalau anda bukan yang seorang aktif pun, tapi spesies seperti Cik Mien yang 8 jam duk pejabat berhawa dingin, pun sangat la dicadangkan 100% untuk minum Performance Drink.

Perasan ke selepas seharian di pejabat badan kita mudah lesu? Haa… kalau ye, salah satunya disebabkan badan kita dah banyak kehilangan air. Jadi elok sangat lah diamalkan minum performance drink.

Usah risau, performance drink satu-satunya minuman tenaga yang mempunyai rasa manis semulajadi, iaitu bebas daripada pengawet dan bahan tiruan.

Siap ada logo HALAL lagi tau. mana nak dapat company seperti Shaklee? hehehe…

Untuk mereka yang ingin mencuba Performance Drink Perisa Lime, boleh contact Cik Mien ye.

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘COD SEKARANG’ ke http://www.wasap.my/60123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.