Nutriferon Shaklee Bantu Kuatkan Sistem Imun Secara Semulajadi

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sihat Semua,

Tidak dinafikan sekarang ni Malaysia dilanda dengan cuaca panas(Mien duk di Kajang ye now memang jarang hujan huhu). Haish…bila dah panas berbahang gini memang agak sukar bagi Mien sendiri untuk bergerak ke mana-mana.

Ahad lepas dari kelas Blogging dari Jiwa oleh salwasaleh.com aje terus Mien pecut balik ke rumah sedangkan niat asal ingat nak makan tengahari dengan anak-anak di luar. Maklum le bila dah ada baby perlu utamakan keselesaan dia. Kena beringat juga sering terdedah dengan cuaca panas sebegini boleh mengundang demam tau.

Eh, Mien tak kata plak bila cuaca panas kita duk terperap dalam rumah je. Bukan gitu ye.

Bila dah cuaca panas sebegini elok kita persiapkan dan perkuatkan sistem imun. Haa…jadi bila badan kuat duk kat cuaca mana pun kita boleh survive (dengan izin Allah).

Apa yang kita perlu ambil untuk kuatkan sistem imun badan kita?

Mudah saje. Mien syorkan korang ambil supplemen Nutriferon Shaklee untuk diberikan kepada anak-anak. Bagi ibu yang menyusu digalakkan juga mengambilnya sepanjang tempoh penyusuan.

1454307762_Nutriferon162

Nak tahu manfaatnya?…

9 Manfaat Nutriferon Shaklee

  •  Membantu MEMPERTINGKATKAN keseluruhan sistem imun
  • Membantu MENGURANGKAN infeksi dan pesakit Hepatitis B dan C
  • Membantu MELINDUNGI tubuh daripada virus, mikrob, termasuk flu dan influenza
  • MENGGALAKKAN sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk MEMBUNUH bakteria
  • Membantu MENGURANGKAN ketidakselesaan pada waktu rawatan kimoterapi
  • Membantu MENGURANGKAN hipertensi tahap kolestrol yang tinggi
  • MERANGSANG pengeluaran mikrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman
  • Membantu MENGURANGKAN simptom PMS
  • Merupakan INTERFERON semulajadi

Kenapa kita perlu memilih Nutriferon Shaklee?

5 Kelebihan Nutriferon…

  • Penggalak imunisasi yang dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo
  • Menjalani kajian selama 40 tahun
  • Mengandungi 4 kandungan utama iaitu biji labu,biji plantago, bunga japanese honey suckle dan bunga safflower
  • Formula eksklusif yang dipatenkan oleh Shaklee dan tidak dijual mana-mana farmasi
  • Beberapa kajian klinikal telah dijalankan terhadap manusia dan disiarkan dalam Journal Perubatan seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine

KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK PEMBELIAN SEKARANG

esell

atau boleh contact saya…

Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

 

Leave a Reply

CommentLuv badge