October Contest by Cik Mien

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria semua,

hehe…lately ni Cik Mien suka plak buat contest ni.

entah dari mana energy bercontest ni datang, syukur lah dengan idea yang dikurniakan. buat contest ni suka2 je. at least kalau ada yang singgah blog Cik Mien ni sambil2 lalu dérang join contest untung sabut dapat le hadiahnya.

last month Cik Mien dah buat birthday giveaway sempena harijadi diri sendiri.

bulan ni kita sambung dengan contest plak. mudah je caranya.

1.Soalannya korang boleh cari dalam video ni. Jadi kenalah tengok sampai habis.

 

2. Dah tengok video?

3. Sila klik butang ‘Subscribe’ channel Cik Mien ye.

4. Dan jawapan korang tu kalu nak submit pada komen blog entry ni pun boleh juga.

Mudah je kan cara nak join contest ni. Ye la suka2 je pun kan.

Pemenang akan ditentukan dengan jawapan yang tepat atau hampir tepat. Sekiranya pemenang lebih daripada satu, undian akan dijalankan oleh birthday boy bulan ini, boss kecik Syamim Ziyad.

Hadiah?

Akan Cik Mien umumkan. Doakan Cik Mien murah rezeki untuk beri lebih kepada pemenang contest. Aminn…

xoxo

Cik Mien

Love to eat, pray, travel, shopping

2 Comments

  1. Nurhafizah October 10, 2018
    • Mien October 15, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge