Perjuangan Cik Mien dalam Bisnes Shaklee

Dalam biz Shaklee, Cik Mien nak sangat membantu rakyat Malaysia untuk mempunyai gaya hidup yang sihat.
Cik Mien sangat terinspirasi bila membaca kisah Dr. Shaklee sendiri, beliau percaya yang alam semulajadi ini mempunyai kekuatan untuk membantu dia pada ketika itu sedang survive daripada cancer.
Hasil usaha ibubapa dan beliau sendiri yang bekerja keras, Alhamdulillah beliau berjaya hidup melebihi daripada jangkaan doktor.
Begitulah beliau mendapat inspirasi membina jenama Shaklee dan yang bagusnya beliau juga memberi kami peluang untuk mencipta kehidupan yang mempunyai kebebasan masa dan kewangan.
Kehidupan bebas masa dan kewangan ini memberi peluang kepada kita untuk membantu lebih ramai orang.
Malah kita sendiri pun kurang terbeban dengan hutang ciptaan sendiri.
Niat Cik Mien nak membantu lebih ramai orang lagi untuk mendapat peluang membina kehidupan bebas masa dan kewangan bersama Shaklee.
dr forrest c shaklee
Bayangkan bila duit bukan lagi perkara yang kita kejar di dunia. Kita mudah untuk bersedekah tanpa berkira. Begitulah mentor kami dalam bisnes Shaklee, rata-rata mereka yang menikmati 6 figure income dah tak heran sangat dengan duit. Mereka berpakaian dan makan apa yang ada saje sebab bagi mereka duit bukanlah perkara pokok,
Itulah yang Cik Mien perjuangkan supaya dengan kehidupan sebegini dapat memberi peluang orang lain mencapai impian yang mereka mahukan.
Ayuh, jom bersama Cik Mien meroket dengan bisnes Shaklee.
xoxo
Cik Mien
Rich N Verve Group Founder

3 Comments

  1. Ikhwan March 12, 2018
  2. mrhanafi March 12, 2018
    • Mien April 9, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.