Produk Penjagaan Kulit Muka Paling Berkesan Untuk Mereka Yang Inginkan Wajah Kelihatan 10 tahun lebih muda dari usia sebenar

Baru-baru ini Cik Mien sempat menghadiri sesi Health & Wellness Talk di Bangi Gateway. Istimewanya kali ini Shaklee bawa set Youth Shaklee, satu-satunya set penjagaan kulit muka paling berkesan dalam memberikan anda 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Untuk info, Youth Shaklee akan menggantikan skincare sebelum ini iaitu Nutriwhite dan Enfuselle. Jadi untuk penggemar kedua-dua skincare tadi, anda boleh beralih ke Youth Shaklee.

Kenali Youth Shaklee, Produk Penjagaan Kulit Muka Paling Berkesan, Selamat dan Semulajadi

Produk Penjagaan Kulit Muka Paling Berkesan dan Selamat

Yang menarik di sebalik pengenalan Youth Shaklee oleh pakar nutrisi Shaklee, Pn Sarah. Ada cerita yang korang sendiri pasti teruja selaku bakal pengguna Shaklee.

Untuk mengesahkan produk ini benar-benar selamat, CEO Shaklee, Mr Roger Barnett telah menjadikan diri beliau sebagai bahan ujikaji ke atas penghasilan Youth Shaklee.

Apa yang anda lihat hari ini ialah hasil daripada sekian beratus batch yang dibuat oleh saintis Shaklee demi memastikan skincare yang tercipta adalah selamat dan berkesan kepada semua jenis kulit.

Buktinya anda sendiri boleh melihat perbezaan wajah pada Mr. Roger Barnett. Di sini Cik Mien kongsi 4 perbezaan produk penjagaan kulit muka Shaklee dengan jenama lain di pasaran.

Produk Penjagaan Kulit Muka Nampak Muda Dari Biasa

Youth Shaklee telah diuji secara klinikal dan dihasilkan secara harmoni dengan alam semulajadi. Youth Shaklee bukan sahaja bertindak memperbaiki kulit anda dari luaran, dalam masa yang sama ia membaikpulih wajah anda menjadi kembali muda sebanyak 10 kali ganda.

Produk Penjagaan Kulit Muka Yang Mampu Memadam Garisan Penuaan Berpuluh tahun

Sangat mengujakan!

Youth Shaklee menukarkan wajah anda kepada muda dengan membuktikannya melalui Indeks Usia Kulit (Skin Age Index).

Tips Kulit Berseri

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar kulit sedunia, Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan dengan data klinikal seperti: kedutan wajah, tekstur kulit, saiz pori, pigmentasi, tona kulit, keanjalan dan lain-lain.

Keputusan Ujian Klinikal Tanpa Kompromi

Shaklee telah membuktikan anda tidak perlu berkorban keselamatan dan kesucian wajah anda untuk mendapatkan keberkesanannya. Ini kerana produk penjagaan kulit muka Youth Shaklee adalah 100% vegan dan bebas daripada lebih 2,500 bahan kimia yang berbahaya.

Kuasa Botani di dalam Produk Penjagaan Kulit Muka Shaklee

Dengan lapan paten dan paten-pending, setiap produk Youth Shaklee dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan.

Di dalam Youth Shaklee, ia mengandungi Lotus Japonicus, yang mengaktifkan protein untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen dan elastin. Ditambah dengan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang berfungsi menstrukturkan dan menyediakan lebih nutrisi dan tenaga kepada kulit.

Salah satu bahan patent-pending iaitu anggur muscadine, bahan utama dalam setiap koleksi Youth Shaklee. Berfungsi utnuk melindungi dan membaiki DNA pada kulit sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Multi-paten Advanced Vital Repair +Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.


Testimoni Pengguna Youth Shaklee Dari US

Memandangkan Youth Shaklee akan dilancarkan sedikit masa lagi di Malaysia, Cik Mien belanja beberapa testimoni sebelum dan selepas dari pengguna Shaklee US yang telah mengalami perubahan 360 darjah selepas mengamalkan skincare ini.

Jennifer

Tips Penjagaan Kulit Muka Kusam

Krystle

 Tips Penjagaan Kulit Muka Berkedut

Nampak beza bebenor wajah mereka sebaik sahaja mengamalkan skincare Youth Shaklee ini. Bila lihat kesan sebegini, memang padan sangat tagline Youth Shaklee-feels 10 years younger, aauwww!

Ok sekarang part serius. Produk Youth Shaklee ini licin habis apabila dijual di US. Jadi kalau korang mahukan produk ini cepat PM Cik Mien untuk booking ye.

xoxo
Cik Mien

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

2 Comments

  1. Aliza Sara September 1, 2018
    • Mien September 1, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.