Projek Buat Duit 1500 Turbo

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria,

Sempena nak hampir ke bulan puasa ni, Cik Mien pasti korang dah mula terfikir persediaan untuk beraya dengan keluarga.

Sana sini orang dah mula membeli belah sebab malas nak bersesak dengan orang ramai (Cik Mien letew)

Cuma korang pernah terfikir ke yang semua perbelanjaan di atas korang boleh dapat daripada Shaklee?

Ye betul. Dengan ‘Projek Buat Duit 1500 Turbo’, kami akan bantu anda dari zero kepada hero.

Projek Buat Duit

Didatangkan dengan pakej kelas intensif, coaching setiap hari melalui medium online, kelas tak perlu bayar pun.

Dengan modal RM80, iaitu yuan keahlian Shaklee anda dah boleh mula untuk berkongsi dengan banyak orang mengenai Shaklee.

Projek ini menjanjikan anda,

  • Gaji di tengah bulan,
  • Gaji RM1500 tu minimum je, kalau korang betul2 buat korang boleh pilih nak berapa banyak dan kami bantu supaya korang dapat,
  • Tidak menindas sesiapa kerana anda buat lebih, anda yang dapat. Bukan Cik Mien.
  • Bukan scam atau skim cepat kaya.

Cara Berniaga Online

Projek ini diterajui oleh Master Lydzar Rusman, dan disokong oleh downline beliau yang rata-ratanya adalah suri rumah. Banyak kisah kejayaan yang kita boleh belajar daripada mereka. Dan melalui kelas intensif, mereka berkongsi segala rahsia dan tips kejayaan yang mereka cipta.

Projek Gaji Tengah Bulan

 

Projek Duit Kepuk Kepuk

Walaupun kelas ni dah berlangsung bulan lepas, rileks. Semua kelas ini di telegram dan dibuat supergroup. Jadi korang masih boleh akses untuk mulakan bisnes Shaklee hari ini.

Untuk join segera project ini boleh hubungi Cik Mien ye laju2.

xoxo
Cik Mien

Wanita yang mahu membantu anda bebas hutang dan mempunyai extra income

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge