Promosi January 2016~~Oh, YES!

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera…

January 2016 disambut dengan pelbagai promosi yang meriah daripada Shaklee.

Jom kita tengok…

YES Wellness Packs disambung lagi dan beli set YES ni amat berbaloi. Untungnya beli set ni korang akan dapat extra UV dan seterusnya cash back daripada Shaklee. Best ke best?

Bagi mereka yang hamil dan berpantang, pembelian set YES ini memang sesuai dan sangat lengkap untuk keperluan seharian.

Untuk yang dah set azam nak kurus, haa Mien memang rekomenkan Set Healthy Fitness. Kami akan coaching anda serapat rapatnya untuk tolong anda mendapatkan berat badan yang ideal. Menarik tertarik kan?

Dan untuk mereka yang membeli Vivix sebanyak 2 botol anda akan peroleh keahlian secara PERCUMA.

Ok nak dengar lagi promosi yang seterusnya?

promodis1

 

Bulan ini adalah yang terakhir bagi Zinc Complex kerana penjualan akan diberhentikan. Jadi pada mereka yang sedia ada mengambil supplemen Zinc Complex ni elok le buat stok ye.

 

promodis2

 

Promosi Shaklee bukan untuk orang dewasa je ye. Untuk kanak-kanak pun ada. Haa… Vita-lea for Children sejenis multivitamin untuk anak2 anda. Beli borong terus untuk sorang satu. Tak de lah derang berebut nanti.

promodis3

 

Promosi paaliing berbaloi2 adalah Vivix. Mien cadangkan Vivix untuk mereka yang hendak berhenti merokok, mempunyai tekanan darah tinggi, kencing manis, alzheimer dan yang nak awet muda pun boleh. Elok borong Vivix ni sebab promosi hanya sekali setahun je.

promodis4

Ingat ye jangan tunggu lama2 nanti semua promosi ni dikebas orang.hehe…

Dapatkan segera sementara stok masih ada.

Sekiranya korang ada sebarang pertanyaan/masalah boleh hubungi saya,Mien 012 381 3525 ye.

One Response

  1. mrhanafi January 6, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge