Promosi Jun 2019

Seperti biasa blog ni akan update promosi shaklee setiap bulan. Cik Mien tetap update di sini walaupun sekarang Cik Mien agak sibuk build up content di FB dan juga Youtube.

Tips Kurus dengan Cepat dalam masa 90 hari

Yeah, untuk mereka yang sedang cari solution dan tips kurus dengan cepat, sila sila borong dan grab promosi ini.

Omegaguard adalah terbaik untuk mereka yang ingin membakar lemak jahat yang dalam terkumpul dalam badan.

Promosi Minyak Ikan Shaklee

Tips Jadi Lelaki Subur Setelah sekian lama usaha nak Anak

Haa sila percaya yang Zinc Shaklee mampu membantu lelaki anda untuk subur.

Dah banyak kajian dan diterbitkan dalam journal. Konsepnya mudah.

Kita lengkapkan nutrisi badan barulah badan kita boleh beroperasi dengan baik.

Cik Mien setuju bila ada yang cakap eh orang tu tak makan supplement pun elok je Anak berderet. Lain orang lain caranya. Terpulang kalau anda masih mahu berfikiran begini.

Kalau Cik Mien, apa saje yang dipanggil usaha, kita buat. Dan doa banyak2 Tuhan pilih doa kita untuk dimakbulkan. Itu kan lebih baik.

Produk Baru!

Yang Cik Mien tunggu2 akhirnya bakal jadi genggaman.

Makin meriah set Youth Cik Mien.

Cik Mien sangat suka dengan efek masker ni masa Cik Mien cuba waktu conference tempoh hari.

Later Cik Mien akan blog lagi pasal masker ni ye.

By the way cepat grab sementara promosi murah yang amat!

Tips Kulit Cantik

Promosi Shaklee Baby

Suka dengan produk Shaklee Baby.

Skang ni hanya ada stok untuk losyen dan minyak urut.

Cik Mien dah beli 2 set dan sangat berbaloi.

Lebih2 lagi untuk anak yang mempunyai kulit sensitif, Cik Mien rekomen guna Shaklee Baby.

Borong cepat Sebelum terlambat!

Tips Tampil Cantik Masa Travel dengan Promosi Youth Fullset Percuma Travel Set

good news untuk kaki travel.

Youth Set sangat berguna masa Cik Mien travel ke Jepun last year.

Sesuai sangat dengan cuaca di sana. Sapu Youth dan kulit kita makin lembap.

Kalau kulit kita kering, ada potensi kulit kita menjadi berdarah. Dah nanti berparut plak. huhu…

Untuk sebarang pembelian, boleh contact Cik Mien, 0123813525.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.