Promosi November 2019

Yeah, happy November!

Tak sangka kan dah masuk bulan November dah kita.

Dah nak penghujung 2019 dah kita ni.

Alahai cepat sungguh masa berlalu. Rasa seperti tak leh nak bernafas je. Banyak lagi yang tak terkejar.hihi…

Sempena bulan November ini, Cik Mien kongsi promosi yang ditunggu-tunggu oleh semua.

Keistimewaan ESP berbanding soy protein yang lain

  • menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai secara genetik(bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti(IPP)
  • setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolestrol*.
  • Mempunyai skor PDCAAS (Protein DIgestibility Corrected Amino Acid Score) iaitu 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberi pada protein haiwan.
  • Membekalkan 9 asid amino perlu.
  • Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan Tulang dan gigi yang kuat.

Nota: *Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan dan penurunan terhadap kolestrol darah adalah 25g sehari.

Supplemen Kesihatan Lelaki Yang Terbaik

Sekiranya anda seorang lelaki yang prihatin dengan kesihatan, Cik Mien sangat rekomen untuk amalkan Zinc Shaklee.

Manfaat Zinc Untuk Lelaki ialah;

  • Menguatkan ingatan
  • Membantu untuk ketajaman minda dan fokus
  • Meningkatkan kebolehan belajar
  • Menggalakkan mood yang baik
  • Membantu mengurangkan risiko kemerosotan kognitif

Promosi Youth Skincare

Bulan ini bonus bagi mereka yang membeli Youth Skincare. Suka sangat dengan peluang untuk memiliki Youth Travel Set!

Comel je Youth Travel Set ni dan sangat Sesuai untuk mereka yang sentiasa outstation. Lepas ni dah tak perlu risau lagi dah.

Dengan Youth travel set ni anda kekal cantik dan bergaya walaupun berada di mana jua.

Seperti biasa nak dapatkan promosi di atas, boleh contact Cik Mien ye, 0123813525.

xoxo

Cik Mien

-pengamal shaklee Sejak tahun 2011-

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.