Promosi Ogos 2018

Alhamdulillah, syukur yang amat.

Melangkah ke bulan Ogos dengan rasa sangat teruja.

Apa yang menarik bulan ini?

Sudah tentu promosi Vivix.

Promosi Vivix

 

Promosi Vivix ni akan beri banyak kelebihan pada korang. Sebab dengan belian Vivix korang akan dapat ini,

Kelebihan Promosi Vivix Twinpack

Memang super ohsem bila korang beli Vivix twinpack tu.

Dah amalkan Vivix, haruslah pula cuci muka dengan set Youth Shaklee.

Bulan lepas beli full set dapat beg mekap, kali ni jeng jeng jeng….

Promosi Youth

Korang tau tak kali ni lagi super berbaloi pembelian Youth satu set. Meh kita skodeng harga firm device tu kalau beli asing. Ni Cik Mien tepek.

Promosi Youth Shaklee

Hadoi, nak gigit jari rasanya bila Shaklee beri korang device ni FREE! kat luar orang jual RM200 lebih. Yang korang ni plak dapat PERCUMA plak tu.

Apa yang best dengan firm device ni ialah…

Promosi Youth PWP

 

Untuk mereka yang sukakan produk bayi, Shaklee juga turut menyediakan pilihan terbaik untuk anda.

Kali ini Shaklee buat clearance dengan promosi Buy 1 Free 1. Nak bagi hadiah pun boleh tau sebab packaging nya pun cantik.

Promosi Shakleebaby

Dan kalau anda tinggal di kawasan Lembah Klang, jom ikut Cik Mien ke Kelas Health & Wellness Talk oleh pakar nutrisi Shaklee. Usah risau. Ia bukan sesi menjual ye. Yang syioknya kalau anda orang baru yang tak pernah pun datang kelas ni, haaa ada hadiah misteri untuk korang tau.

Kelas Shaklee

Apa yang nak diboraknya masa kelas tu nanti? Pakar nutrisi akan berkongsi pengetahuan dan pengalaman mereka dalam membantu ramai ibu2 menghadapi cabaran selepas bersalin iaitu berpantang dan dalam masa yang sama ingin menyusu anak sepenuhnya.

Promosi Shaklee

Yang bestnya sesi ni memang ramai ibu2 yang dah berjaya menyusu anak turut hadir. Ada juga tu dapat title pakar lactasi. Alhamdulillah, sekurang2nya kalau korang rasa menyusu tu sukar, boleh contact mereka.

Last but not least, untuk penjimatan yang lebih banyak dan konsultansi percuma, boleh hubungi Cik Mien ye.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

One Response

  1. anies August 15, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge