Promosi Oktober 2019

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Gorjes semua,

Wah…lama dah Cik Mien tak berblog di sini.

Ada berita gembira Cik Mien nak khabarkan pada pembaca blog ini.

Blog ini akan kembali aktif! hahaha…

Itu lah berita gembira. Korang rasa gembira ke sadis? hihihi…

Doa-doakan ye. Semoga Cik Mien dapat terus menaip.

Sebenarnya lebih seronok bercerita di blog berbanding di Instagram atau Facebook. Satu kepuasan tau bila dapat menulis di sini.

Kita kembali kepada tajuk asal. hehe…

Seperti biasa, bisnes Cik Mien masih berjalan dan order sentiasa masuk walaupun blog bersawang.

Haaa….usah pandang rendah usaha kita yang lepas tau. Semua yang kita kerjakan pasti ada ganjarannya.

Apa yang menarik promosi Oktober ini? Jeng… jeng….

Tips Atasi Sakit Belakang
Promosi Ostematrix Buy 3 at 5% Discount

Sempena promosi Ostematrix ni, Cik Mien sangat menggalakkan sesiapa yang dalam golongan di bawah mengamalkan Ostematrix hari ini.

  1. Org yang selalu sembelit
  2. Selalu lenguh lenguh sendi dan kebas kaki
  3. Yang ada masalah tulang yang retak akibat terjatuh atau accident
  4. Wanita yang cenderung ke arah Osteoporosis atau masalah reput tulang.
  5. Yang ada masalah migrain
  6. Yang ada masalah kencing tidak lawas
  7. Yang bermasalah kurang kalsium tetapi alahan minum susu lembu
  8. Orang yg masih rasa lesu dan tiada tenaga waktu bangun pagi
  9. Wanita mengandung, menyusu dan berpantang

Ostematrix adalah tablet kalsium yg lengkap dengan magnesiun dan boron yang diperlukan untuk serapan maksimum dalam badan.

Selain daripada promosi Ostematrix, Shaklee juga beri bonus kepada semua sempena pelancaran produk baru, Masker Youth Shaklee.

Promosi Product Baru

Promosi Masker Kombo masih diteruskan. Tolong beli dan borong bulan ni ye.

Cik Mien sendiri dah beli dan sangat teruja dengan hasilnya.

Tunggu video review ikhlas dan jujur daripada Cik Mien ok.

Apapun, nak order dan grab promosi di atas, laju laju wasap Cik Mien tau.

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘COD SEKARANG’ ke http://www.wasap.my/60123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.