5 sebab anda perlu memilih Youth berbanding jenama lain

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria,

Dah masuk bulan Jun, maknanya dah hampir 4 bulan Cik Mien sebagai pengguna Youth Shaklee. Kalau tanya feedback daripada mereka, kebanyakannya amat teruja dengan kesan cantik pada wajah masing-masing. Mereka seronok dan teruja bila Youth menghilangkan parut jerawat, jeragat makin pudar, kulit makin bersih, tona muka menjadi sekata, jerawat cepat kecut tanpa tinggalkan parut, dan white head makin berkurang.

Siapa agaknya yang nak kan efek sebegini?

Mestilah semua orang nak, jom kita kenal2 Youth ni. Jadi meh Cik Mien perkenalkan set penjagaan wajah paling laris di pasaran iaitu, Youth Shaklee.

Kenali YOUTH

❤YOUTH dari Shaklee adalah hasil daripada 8 tahun kajian oleh pakar kulit dan saintis bertaraf dunia

❤YOUTH dari Shaklee adalah 100% vegan, di mana ianya dihasilkan hanya dari tumbuh-tumbuhan semulajadi

❤Keberkesanan YOUTH terbukti melalui Kajian Klinikal dengan menggunakan Skin Age Index

❤YOUTH sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, tidak kira tua atau muda

Lama betul Shaklee buat kajian untuk menghasilkan Youth.

Kajian demi kajian dibuat supaya Youth berupaya menyelesaikan masalah dalam skin index ni. Skin index yang dimaksudkan ialah

Youth Skin Index

Dan ternyata result pengguna Youth sangat membanggakan. Di mana,

>> 100% kulit pengguna kelihatan lebih muda

>> 2/3 pengguna dalat result skin age 10tahun lebih muda

Salah satu testimoni daripada pengguna Youth Shaklee ialah,

Testimoni Youth Shaklee bebas parut

Master Syaheera. Nampak lebih glowing kulit beliau kan. Lebih2 lagi kulit beliau agak cerah dan beliau baru berusia 29-30tahun. Aduh teruja kan dengan result macam kawan kita ni.

KENAPA ANDA MESTI CUBA YOUTH HARI INI

✅ Youth mempunyai 8 formula patent & patent-pending

✅ Shaklee ada formula YOUTH COMPLEX yg merupakan satu formulasi khas dan unik untuk Youth saja.

Maksudnya tiada skincare lain di dunia yg dapat menggunakan teknologi formula yg sama – dah dipatenkan milik Shaklee saja.

Ia nya sangat exclusive dan berbeza berbanding skincare lain.

Apa yg menyebabkan Youth ni begitu WOW!

Mesti ada sebab nya kan.

Dan tak lain tak bukan, bahan bahan dalam formula Youth mainkan peranan besar.

Sejak Shaklee adalah syarikat yang fokus pada vitamin dan nutrisi, maka mereka bawakan vitamin dan nutrisi di dalam produk kecantikan kulit pula.

BAHAN BAHAN YOUTH SKINCARE

Skincare Youth Shaklee ni tidak diuji langsung terhadap mana-mana HAIWAN, memang diuji keatas manusia.

Mr Roger, CEO Shaklee pun turut sama menguji Youth dekat muka beliau sebelum Youth dilancarkan.

Ujian demi ujian dijalankan dan habis 8 tahun akhirnya bos besar Shaklee berpuas hati.

Youth Shaklee ni diperbuat daripada bahan-bahan yang semulajadi & selamat, ia sesuai bagi semua jenis kulit. Setiap bahan dipilih dengan teliti.

Kepakaran Shaklee ialah nutrisi. Melalui Youth, Shaklee mengekalkan kepakarannya dalam penghasilan skincare yg lengkap dengan nutrisi.

 

🌼LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex ( nama formula khas Shaklee) yang ada dalam Youth ni digabungkan dengan Lotus Japonicus, ia bertindak untuk mengaktifkan Protein Youth.

Ia sangat penting dalam proses penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin juga fibrilin.

Youth complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus juga Schisandra Chinensis Fruit Extract, bagi membekalkan lebih banyak lagi nutrien juga tenaga kepada kulit kita secara berstruktur.

Sebab itulah bila kita gunakan Youth, muka kita akan kelihatan lebih segar, tegang & kelihatan muda remaja.

🌼APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian telah menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract ni berfungsi mengaktifkan serta mempercepatkan pembaharuan sel kulit agar kulit lebih kelihatan muda .

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit agar, kulit wajah lebih berseri , segar dan lembut.

🌼SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Ia biasa digunakan sebagai HERBA di China, Jepun juga Korea. Di negara yang tersebut ia biasanya digunakan untuk melegakan keradangan dan kegatalan kulit.

Disebabkan itulah ia sangat bagus untuk kulit, serta amat sesuai untuk semua jenis kulit.

Herba Schisandra ni juga berfungsi untuk menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit, dimana ia adalah vitamin semulajadi juga antikosidan.

🌼MUSCADINE GRAPE

Polifenol ada dalam Muscadine Grape, fungsi polifenol adalah melindungi serta memperbaiki DNA sel bagi menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Dengan pemakaian skincare Youth Shaklee secara konsisten akan menjadikan kulit kita lebih glowing & awet muda

Ini juga salah satu formula berpaten untuk YOUTH.

VITAL REPAIR + Complex
Ia memberikan NUTRIEN antioksidan & vitamin yang penting bagi menghalang radikal bebas yang sentiasa merosakkan kulit wajah kita

ia juga bertindak untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit yang sihat lagi.

Youth jaga dan lindungi kulit kita sampai DNA level!

inilah yang membezakan Youth dengan jenama lain.

 

Ada sebab lagi kenapa anda perlu memilih Youth

SKINCARE YOUTH juga diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi.

Selain itu ia turut diuji oleh Pakar Mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa produk ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif. Mula mulaa dulu pelik juga kenapa lah Ophtalmologist nak test,

Rupanya supaya Youth ni tak pedihkan mata 😆

Set Penjagaan Muka Yang Berkesan

Next entry Cik Mien akan beri panduan langkah demi langkah cara menggunakan produk Youth ini.  Cik Mien harap dengan perkongsian mengenai Youth ini dapat membantu anda memilih produk penjagaan muka yang benar2 selamat dan semulajadi untuk wajah anda.

 

Untuk sebarang info dan pertanyaan atau nak order Youth untuk sebarang masalah kulit muka, boleh hubungi Cik Mien 24/7 ye.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge