Selamat Hari Jadi Dania Ziyad yang ke-12

Happy Birthday Dania Ziyad. 12 tahun sudah. 😂

My eldest child, my mekap partner, my shopping buddy untuk barang pompuan 🤣🤣🤣my real supporter of Shaklee biz.

Setia ikut ke kelas dan event. Dah besar nanti senang sambung je biz Shaklee ni ye. Hihihi 

Alhamdulillah tahun ni sambut lagi birthday Dania dalam mood berpuasa.🤭

Kesian semalam ummi lupa tekan butang video terus tak da video nyanyi2😅Hadoi dah takleh masuk YouTube channel 🙈

Gambar je la ada untuk kenangan🤭

Doa Ummi, Be the best version of yourself, menjadi khalifah yang mengejar dunia untuk akhirat.

pengedar Shaklee Kajang

Ummi ada hadiah besar nak beri pada Dania Ziyad. Cuma hadiah tu masih belum ready lagi.

In sha Allah suatu hari nanti, bila hadiah tu dah ada, Ummi akan terus beri pada Dania ye.

Hadiah yang boleh dikongsi dengan adik beradik. Kerana ia adalah masa depan untuk kamu bertiga.

Tiada hadiah yang lebih bermakna selain daripada yang nak Ummi beri ni.

Tunggu tau.

p/s: lepas raya baru kita ke JPN untuk buat IC baru ye. hehehe…

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.