Set Penjagaan Wajah Yang Bebas Kimia

Youth Shaklee, produk penjagaan rajah yang baru dilancarkan di Business Leader National Conference Shaklee para 3hb Februari 2018 adalah saat yang ditunggu oleh Cik Mien.

 Skincare Safe For Pregnancy
Cik Mien dari dulu cerewet dalam memilih produk penjagaan wajah. Pernah dulu beli skincare yang femes tapi akhirnya buat kulit Cik Mien jadi lebih kering.
Bila Shaklee keluarkan skincare yang mengandungi bahan premium seperti muscadine grape, Cik Mien terus rasa wow!
Bayangkan selama ini Cik Mien duk minum Vivix yang mengandungi muscadine grape dan sekarang Shaklee sediakan bahan premium ini dalam skincare terbaru.
Dulu memang teringin nak tepek kat muka, tapi sayang. hahaha…. kecuali kalau kulit Cik Mien sunburn memang terpaksa la tepek vivix sebab nak cepat baik daripada sunburn.
Paling penting Youth Shaklee BEBAS KIMIA iaitu sebanyak 1500 JENIS TELAH DITAPIS. Kalau korang sedang mencari skincare, cuba tanya jenama lain berapa banyak jenis bahan kimia yang mereka telah tapis? Confirm mereka tak mampu nak declare.
Begitu telus saintis Shaklee menghasilkan skincare Youth Shaklee sehinggakan jumlah bahan kimia yang ditapis pun mereka kira. Oh my!
Youth Shaklee adalah 100% VEGAN yakni menggunakan sepenuhnya bahan vegetarian. Tiada bahan yang berunsurkan haiwan di dalam Youth Shaklee. Sebab itulah Youth Shaklee ini satu-satunya produk penjagaan wajah yang selamat untuk ibu hamil. Wow! Lepas ni ibu hamil pun boleh kulit gebu berseri tau dengan Youth Shaklee ni.
Ok untuk info lanjut tolong follow Cik Mien rapat2 sebab setiap hari Cik Mien akan update korang mengenai Youth Shaklee. Cik Mien sendiri dah beli satu set tau.
 Untuk review live daripada Cik Mien, boleh subscribe atau klik link ini.
xoxo
Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge