Shaklee Effect Master Zura Betty

Assalamualaikum w.b.t dan Hi!

Masih ingat entry Cik Mien yang lepas?

Yang cik mien cerita serba sedikit tentang Landmark Study.

Haa… kali ini Cik Mien nak kongsi salah satu #shakleeeffect seorang Master Coordinator Shaklee iaitu Pn Zura Betty.

Setelah lebih 10 tahun mengamalkan supplemen Shaklee inilah hasilnya, tadaaaaa….

SUPPLEMEN YANG DIAMALKAN OLEH MASTER ZURA BETTY

Apa yang Master Zura Betty amalkan,

Banyak ke?

Nampak banyak tapi sebenarnya itulah keperluan badan kita.

Kalau kita lihat shaklee effect Master Zura Betty tak hairan lah beliau mendapat penampilan begitu.

SHAKLEE EFFECT DENGAN SET BERSALIN SHAKLEE

Terbaru Master Zura Betty baru sahaja selesai berpantang anak yang ke 6.

Ini yang dia share shaklee effect sepanjang tempoh berpantang dengan mengamalkan supplemen Shaklee.

Katanya lepas bersalin, hampir 10 kg berat badannya turun. Wah best kan.

Ini tips turunkan berat badan selepas bersalin yang Master Zura Betty kongsikan.

Dalam masa yang sama Master Zura Betty amalkan juga rutin skincare dengan Youth Shaklee.

Antaranya,

hehe..begitulah bila kita nak cantik dan sihat, perlu jaga luar dan dalam.

Selain menjaga pemakanan, nak badan sihat perlu pastikan keperluan nutrisi juga mencukupi.

Pendapat Cik Mien, badan kita ni umpama enjin kereta.

Kalau kereta kita perlu hantar ke bengkel untuk penyelenggaraan.

Begitulah juga dengan badan kita, untuk jaga badan kita amalkan supplemen agar badan kita sentiasa terpelihara dari kesakitan dan jangkitan.

Yang penting kita usaha, bukannya bila dah sakit baru nak fikirkan rawatan.

Kesimpulannya mencegah adalah lebih baik. tak gitu?

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘NAK SHAKLEE’ ke http://www.wasap.my/60123813525

Disclaimer: Vitamin/Supplemen adalah makanan tambahan, bukan ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.

xoxo

Cik Mien

Shaklee Lover

One Response

  1. mrhanafi June 29, 2020

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.